Novinky v Microsoft Teams [duben 2024]

Novinky v Microsoft Teams [duben 2024]

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

 Multi-turn konverzace se systémem Copilot v chatech a kanálech

Poté, co Copilot odpoví na vaši otázku, můžete pokračovat v konverzaci a požádat o další podrobnosti nebo vysvětlení. Například poté, co Copilot shrne chat, můžete požádat o upřesnění prvního bodu shrnutí.

ms-news.img

 

Skrytí obecných kanálů

Nyní máte možnost skrýt nebo zobrazit obecný kanál týmu, stejně jako ostatní kanály. Můžete si tak přizpůsobit seznam kanálů a udělat si v něm větší pořádek. Můžete se tak zaměřit na kanály, které jsou nejdůležitější.

mts

 

Profilový obrázek pro skupinový chat

Použijte vlastní profilový obrázek chatu, který bude odpovídat vašemu týmu a tématu skupinového chatu. Členové skupinového chatu mohou nahrát obrázek nebo si vybrat z různých ilustrací a emotikonů, aby byl jejich chat inkluzivnější a výraznější. Tato funkce také pomáhá snadno odlišit různé chaty, což usnadňuje rychlé nalezení konkrétního chatu.

mts

 

Návrhy připojení souborů na základě kontextu

Hledání správného souboru k přiložení může chvíli trvat. Nyní můžete soubory k chatu připojovat snadněji. V okně pro sestavení chatu vyberte možnost "Připojit soubor" a aplikace Teams vám na základě kontextu konverzace zobrazí pět nejvhodnějších souborů z OneDrivu a SharePointu, což vám pomůže dokončit úkol v méně krocích.

mts

 

Izolace hlasu

Hlasová izolace umožňuje čisté a bezproblémové hovory nebo schůzky, ať jsou uživatelé kdekoli. Tato funkce využívá umělou inteligenci k eliminaci veškerého hluku na pozadí, včetně hlasů ostatních lidí. Pomocí hlasového profilu tato pokročilá funkce potlačení šumu zajišťuje, že je slyšet pouze hlas uživatele. Ať už se nacházíte v rušné kanceláři, hlučné kavárně nebo na přeplněném letišti, můžete komunikovat s jistotou a zřetelně.

mts

 

Přihlášení více účtů

Zůstaňte informováni a reagujte bez nutnosti přepínání kontextů bez ohledu na to, se kterým účtem právě pracujete. Do služby Teams se můžete přihlásit s více účty současně a dostávat oznámení v reálném čase pro všechny účty.

Mějte přehled o svém rozvrhu pomocí oznámení kalendáře v Microsoft Teams.

Oznámení kalendáře nyní můžete spravovat z kanálu aktivit v aplikaci Teams, aniž byste museli jej opustit. V kanálu aktivit se vám zobrazí kalendářní oznámení o pozvánkách na schůzky, jejich změnách, zrušení a předání (pokud jste organizátorem schůzky). Můžete na ně kliknout a zobrazit podrobnosti o schůzce.

mts

 

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro konzultaci a nezávaznou poptávku. Pomůžeme Vám s implementací Microsoft 365, všechno zvládnete s námi. Od analýzy, přes realizaci až po proškolení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 8. červenec 2024

S příchodem letních měsíců se zvýšenými teplotami přichází také potřeba odborné péče o vaše elektronické zařízení. Prach, který se během roku hromadí uvnitř Vašeho notebooku či počítače, může zhoršit chování Vašeho zařízení.

František Fajna | 27. červen 2024

Akční nabídka pro květen 2024.

František Fajna | 26. červen 2024

Když aktualizujete nebo zrušíte položku schůzky na ploše aplikace Outlook, zobrazí se chyba konfliktu. „Jedna nebo více položek ve složce, kterou jste synchronizovali, se neshoduje"