Rezervovatelný čas v Microsoft Outlook

Rezervovatelný čas v Microsoft Outlook

Aplikace Microsoft Bookings Vám pomůže jednodušeji plánovat čas schůzek s Vašimi partnery, kolegy či zákazníky. Nově se možnosti rozšiřují díky možnosti definovat “rezervovatelný čas”.

Nově si můžete ponechat vlastní rezervovatelný čas (prostřednictvím nové rozbalovací nabídky událostí v podokně kalendáře), který budete moci sdílet s ostatními, aby si mohli snadno najít čas a naplánovat si s vámi schůzku 1:1 podle vaší dostupnosti a preferencí.

Microsoft Bookings

Aplikaci Microsoft Bookings jsme se věnovali v samostatném článku, který si můžete přečíst všechny jeho možnosti a funkce.
Přečíst si článek.

Když si s vámi někdo zarezervuje časový úsek pomocí vaší osobní rezervační stránky, oba obdržíte e-mailové potvrzení. Účastníci mohou naplánované schůzky s vámi aktualizovat nebo zrušit přímo z vaší osobní rezervační stránky.

Rezervovatelný čas bude k dispozici pro uživatele s licencí:

  • Office 365: A3, A5, E1, E3, E5, F1, F3.
  • Microsoft 365: Business Basic, Business Standard, Business Premium: A3, A5, E1, E3, E5, F1, F3.

 

Jak můžete začít používat rezervovatelný čas?

V aplikaci Outlook na webu klikněte na kartu kalendáře v levém navigačním menu, klikněte na tlačítko Nová událost a vyberte možnost Rezervovatelný čas.

Bookable time in Outlook Image 1

Po kliknutí na možnost Rezervovat čas můžete nastavit svou dostupnost a sdílet ji se členy týmu nebo externími osobami.

Rezervovatelný čas rozšiřuje efektivním způsobem práci s Vašim časem, rozšiřuje a především zjednodušuje plánování schůzek především s externími uživateli. Doporučujeme tedy vyzkoušet.

Chcete vyzkoušet Microsoft Bookings?

Naši specialisté na Microsoft 365 Vám rádi vše ukážou a vysvětlí. Kontaktujete nás na info@eabm.cz nebo telefonicky na 558 644 011.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.