Sdílejte jednoduše dokumenty a texty ve videokonferenci pomocí vizualizéru

Sdílejte jednoduše dokumenty a texty ve videokonferenci pomocí vizualizéru

Nově v naší nabídce naleznete produkty z kategorie dokumentových webkamer značky Ipevo. Jedná se o vizualizéry, které umožňují sdílet dokumenty a texty na dálku. Své využití tak najdou v byznysu, při konferencích i vzdálené školní výuce.

Produty značky Ipevo se vyznačují kvalitním zpracováním a velmi příznivou cenou. Nejzajímavějším produktem je dle našeho názoru Ipevo VZ-X, který jako jediný nabízí bezdrátové připojení k notebooku či počítači. Aktuálně lze produkt zakoupit za akční cenu 6.660 Kč bez DPH.

Video:

 

Ipevo se zaměřuje na výrobu produktů mimo zaběhlé konvence. Velké, drahé a složité vizualizéry proto přeměňuje na flexibilní a dostupná řešení pro výuku i mimo ni. Produkty vyvíjí v rámci procesu založeného na zkušenostech a přináší tak jednoduché a efektivní nástroje.

„Ipevo“ je úspěšná a žádaná značka z USA, která na tamním trhu dokumentových webkamer dosahuje více než 75% podílu. Aktuálně se její produkty dostávají také na Evropský trh a jsme moc rádi, že je Vám můžeme také nabídnout.

  • IPEVO vizualizér V4K - USB
    dokumentová kamera/dokumentový skener
    2.599,- Kč bez DPH

  • IPEVO vizualizér DO-CAM - HD
    Přenosná 8MPx USB dokumentová kamera/webkamera/dokumentový skener
    2.999,- Kč bez DPH

  • IPEVO vizualizér DO-CAM Creator's Edition
    HD Přenosná 8MPx USB dokumentová kamera/webkamera/dokumentový skener (žlutý)
    3.999,- Kč bez DPH

  • IPEVO vizualizér VZ-X
    Bezdrátová/HDMI/USB 8MPx dokumentová kamera/dokumentový skener
    6.660,- Kč bez DPH

 

Zaujal Vás tento produkt?

Pro více informací o produktech značky kontaktujte naše obchodní oddělení emailem na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 558 644 011.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.