Antibakteriální notebook Acer Swift 5

Antibakteriální notebook Acer Swift 5

Dnešní prostředí volá po novém druhu notebooku vybaveném antimikrobiálními řešeními (konstrukce a dotykový displej s odolným povrchem Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass).

 

Antimikrobiální řešení

U antimikrobiálního agentu s ionty stříbra, který odpovídá standardům úřadu pro životní prostředí USA i předpisům o biocidních přípravcích EU a je obsažen v povrchové vrstvě notebooku, na klávesnici, pantech, čtečce otisků prstů, a dokonce i na štítcích, bylo prokázáno konzistentní snížení úrovně mikrobů [3 log redukce (>99,9 %)] u celé řady bakterií dle testovacích protokolů JIS Z 2801 a ISO 22196. Protiskluzové nožičky jsou také vyrobeny z antimikrobiálního materiálu na bázi iontů stříbra.

 

Lehký. Moderní. Tenký

Tento výkonný notebook váží kolem 1 kg a je vybavený šasi vyrobeným z kvalitních slitin hořčíku-lithia a hořčíku-hliníku, díky čemuž bylo možné dosáhnout tloušťky pouhých 14,95 mm. Je také dostupný v různých barvách, jako je Mlhavá zelená a Safari zlatá, takže si jeho vzhled můžete přizpůsobit podle svého vkusu.

acer swift 5 design

 

Odolný, skleněný povrch displeje s bohatými barvami

14palcový displej Full HD IPS je vybaven dotykovou obrazovkou pokrytou vysoce odolným povrchem Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass. S jasem 340 nitů1 a 100% pokrytím barevného gamutu sRGB budou barvy jen zářit a obrazovka poskytne velký prostor s úzkým rámečkem a úctyhodným 90% poměrem obrazovky k tělu.

acer swift 5 obraz

 

Výkonný a tichý

Díky nejnovějšímu procesoru Intel® Core™ 11. generace, vysokorychlostnímu úložišti PCIe SSD až 1 TB a grafice NVIDIA® GeForce® MX350 zvládnete každou úlohu jako nic. Několik chladicích režimů, které jsou dostupné prostřednictvím klávesové zkratky Fn + F, usnadňuje správu hluku notebooku podle toho, v jakém prostředí pracujete. Dvě tepelné trubky a pant, který po otevření nadzvedává zařízení, vylepšují celkový výkon notebooku.

acer swift 5 vykon

 

Celodenní výdrž baterie

Celodenní práce mimo kancelář vyžaduje velkou výdrž baterie; kapacita 56 Wh vystačí až na 17 hodin provozu. V případě nutnosti lze notebook také rychle nabít, aby po pouhých 30 minutách nabíjení zvládl až 4 hodiny provozu.

acer swift 5 baterie

 

Zaujal Vás tento notebook?

Kontaktujte nás telefonicky na 777 027 509 či emailem na obchod@eabm.cz a my Vám připravíme nezávaznou nabídku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.