Antibakteriální notebook Acer Swift 5

Antibakteriální notebook Acer Swift 5

Dnešní prostředí volá po novém druhu notebooku vybaveném antimikrobiálními řešeními (konstrukce a dotykový displej s odolným povrchem Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass).

 

Antimikrobiální řešení

U antimikrobiálního agentu s ionty stříbra, který odpovídá standardům úřadu pro životní prostředí USA i předpisům o biocidních přípravcích EU a je obsažen v povrchové vrstvě notebooku, na klávesnici, pantech, čtečce otisků prstů, a dokonce i na štítcích, bylo prokázáno konzistentní snížení úrovně mikrobů [3 log redukce (>99,9 %)] u celé řady bakterií dle testovacích protokolů JIS Z 2801 a ISO 22196. Protiskluzové nožičky jsou také vyrobeny z antimikrobiálního materiálu na bázi iontů stříbra.

 

Lehký. Moderní. Tenký

Tento výkonný notebook váží kolem 1 kg a je vybavený šasi vyrobeným z kvalitních slitin hořčíku-lithia a hořčíku-hliníku, díky čemuž bylo možné dosáhnout tloušťky pouhých 14,95 mm. Je také dostupný v různých barvách, jako je Mlhavá zelená a Safari zlatá, takže si jeho vzhled můžete přizpůsobit podle svého vkusu.

acer swift 5 design

 

Odolný, skleněný povrch displeje s bohatými barvami

14palcový displej Full HD IPS je vybaven dotykovou obrazovkou pokrytou vysoce odolným povrchem Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass. S jasem 340 nitů1 a 100% pokrytím barevného gamutu sRGB budou barvy jen zářit a obrazovka poskytne velký prostor s úzkým rámečkem a úctyhodným 90% poměrem obrazovky k tělu.

acer swift 5 obraz

 

Výkonný a tichý

Díky nejnovějšímu procesoru Intel® Core™ 11. generace, vysokorychlostnímu úložišti PCIe SSD až 1 TB a grafice NVIDIA® GeForce® MX350 zvládnete každou úlohu jako nic. Několik chladicích režimů, které jsou dostupné prostřednictvím klávesové zkratky Fn + F, usnadňuje správu hluku notebooku podle toho, v jakém prostředí pracujete. Dvě tepelné trubky a pant, který po otevření nadzvedává zařízení, vylepšují celkový výkon notebooku.

acer swift 5 vykon

 

Celodenní výdrž baterie

Celodenní práce mimo kancelář vyžaduje velkou výdrž baterie; kapacita 56 Wh vystačí až na 17 hodin provozu. V případě nutnosti lze notebook také rychle nabít, aby po pouhých 30 minutách nabíjení zvládl až 4 hodiny provozu.

acer swift 5 baterie

 

Zaujal Vás tento notebook?

Kontaktujte nás telefonicky na 777 027 509 či emailem na obchod@eabm.cz a my Vám připravíme nezávaznou nabídku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.