Nový svět Gaming routeru s hyper rychlostí pro náročné uživatele

Nový svět Gaming routeru s hyper rychlostí pro náročné uživatele

Na trhu se objevil nový model routeru pro náročné uživatele a hráče TP-Link Archer C5400X Tri-Band Gaming Router. 

Router Archer C5400X má čtyřjádrový procesor s 64bitovou architekturou a taktem 1,8 GHz, tři koprocesory a operační paměť 1 GB, což zaručuje, že bude schopen poskytnout poctivý výkon, který je potřeba, aby dokonale zvládnul veškeré služby, spojení a aplikace bez latence, aby hraní bylo plynulé a bez problémů.  

Router nabízí neuvěřitelný WiFi přenos ve třech pásmech s celkovou ohromující rychlostí přenosu dat 5334 Mb/s. Můžete si jedno pásmo vyhradit pouze pro hry, zatímco zbývající dvě Wi-Fi pásma s vysokou kombinovanou rychlostí se postarají o ostatní potřeby vaší domácnosti. Nebo aktivujte funkci Smart Connect, která router přiměje začít od nuly a každému zařízení přiřadí co nejlepší Wi-Fi pásmo, čímž inteligentně řídí, aby síťový provoz vašich zařízení byl co nejvýkonnější. 

Díky funkci RangeBoost můžete hrát ze sklepa, garáže nebo dvorku, protože posiluje kvalitu příjmu signálu. 

Router disponuje celkem osmi gigabitovými porty sítě Ethernet, které vám zajistí rychlé připojení kabelem pro vaše počítače, chytré televizory a herní konzole, aniž byste potřebovali switch. 

Bezpečnostní balík TP-Link HomeCare™, o který se stará společnost Trend Micro™, chrání všechna zařízení i před nejnovějšími kybernetickými hrozbami díky výkonnému zabezpečení, integrovanému antivirovému softwaru a špičkové ochraně proti neoprávněnému přístupu. 

Vaše data budou zabezpečena také díky integrované virtuální soukromé sítě (VPN), díky které lze bez problémů vytvořit soukromou síť. 

Funkce VPN Acceleration se pak postará o to, aby celý takto zabezpečený provoz probíhal až 5x rychleji

 

V našem servise eABM s.r.o. dokážeme uživateli nastavit router tak, aby byl zabezpečený proti útokům zvenčí.

Umíme také nastavit Wi-Fi tak, aby router sloužil jen Vám a na požadovaných zařízeních. Náš servis a e-opravna.cz  je stále připravená řešit Vaše požadavky.

Archer C5400X 03 large 1517297899726h

 

Technické parametry

Bezdrátové frekvence:   

2.4 + 5 GHz (dual band) 

WiFi standardy:   

802.11ac 

Přenosová rychlost WiFi - 2.4GHz [Mb/s]:  

 

1000 

Přenosová rychlost WiFi - 5GHz [Mb/s 

2167 + 2167 

Vysílací výkon 2.4GHz [dBm]:   

30 

Vysílací výkon 5GHz [dBm]:   

30 

Šifrování:   

WEP, WPA, WPA2 

2.4GHz MIMO:   

4 x 4 

5GHz MIMO:   

4 x 4 

Typ antény:   

Fixní 

Počet fixních antén:   

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.