Sebevědomí a krása v Berlíně: společnost Dell představuje na veletrhu IFA 2019 nové portfolio spotřebitelských počítačů

Sebevědomí a krása v Berlíně: společnost Dell představuje na veletrhu IFA 2019 nové portfolio spotřebitelských počítačů

Veletrh IFA je největší přehlídkou spotřebitelských technologií v Evropě, takže očekáváme, že zde uvidíme významné novinky, od televizorů 4K a OLED přes nositelná zařízení až po smartphony. Samozřejmě předvedeme naše nejnovější počítače, které reagují na pokračující přechod celého odvětví k tenkým a lehkým zařízením. Nejde však pouze o menší rozměry, protože spotřebitelé chtějí přizpůsobivé, vždy připojené, výkonné a bezvadně navržené počítače, a společnost Dell i nadále nastavuje laťku počítačovému průmyslu.

Před veletrhem IFA rozšiřujeme naše spotřebitelské portfolio o produkty ve zcela nových velikostech, a navíc jsme naše současné portfolio produktů XPS a Inspiron vybavili novými procesory Intel® Core™ 10. generace, které přinášejí zvýšení výkonu vyžadované pro rozsáhlé a náročné vícevláknové úlohy při zachování efektivního zpracování obsahu v rozlišení 4K. Takto nabízíme zákazníkům výkon odpovídající velkým počítačům v tenkém, lehkém a přenosném provedení, tedy to nejlepší z obou světů.

dell 1

Vzali jsme náš nejoblíbenější a nejoceňovanější produkt XPS 13, tedy „nejlepší notebook, který si můžete koupit“, a ještě jsme ho vylepšili. Od 27. srpna je náš stávající nádherný malý notebook XPS 13 dostupný s procesory Intel Core™ řady U 10. generace a od října budou dostupné také modely s šestijádrovým procesorem i7. Tím notebooku XPS 13 umožníme udržet si pozici nejvýkonnějšího 13" notebooku ve své třídě 1 . Ať už jste náruživý divák, nebo velmi vytížený mobilní pracovník na cestách, vytvořili jsme pro vás jedinečný notebook XPS 13. Nový modul Killer™ AX1650 (2x2) postavený na čipové sadě Intel WiFi 6 zajišťuje třikrát rychlejší bezdrátové připojení než předchozí generace. Díky technologiím Dell CinemaColour a Dolby Vision a volitelnému displeji InfinityEdge 4K Ultra HD zůstane notebook XPS 13 atraktivní i pro ty, kteří neustále sedí před obrazovkou. Je k dispozici se systémem Windows 10 nebo Ubuntu 18.04 LTS, přičemž druhý ze systémů slouží jako základ vývojářské edice notebooku XPS 13, nyní již 9. generace 2.

dell 2

A pokud jste to zatím nepostřehli, je již možné zakoupit zařízení XPS 13 2-in-1, které obdrželo ocenění d&i na veletrhu COMPUTEX. Toto zařízení 2 v 1 symbolizuje pečlivou pozornost, kterou věnujeme detailům, kdy je každé rozhodnutí podřízeno snaze poskytnout výhody zákazníkům a poslání dosáhnout bezvadného vzhledu. Jedná se o první notebook na světě, který vyhovuje specifikacím programu Project Athena a je dostupný s novými 10nm křemíkovými procesory Core™ 10. generace od společnosti Intel.

Nejnovější procesory Intel® Core™ 10. generace nám umožňují přinést prvotřídní materiály a špičkový výkon také do naší řady Inspiron, ve které představujeme nové ultralehké notebooky Inspiron 14 7000.
Použitím lehké, a přesto pozoruhodně odolné hořčíkové slitiny k výrobě těla jsme dosáhli působivě přenosného provedení o hmotnosti nižší než 1,1 kg 3 . A díky novému senzoru otevření víka, modernímu úspornému režimu s připojením a čtečce otisků prstů zabudované do tlačítka napájení se systém bezpečně přihlásí a bleskurychle spustí. Tento elegantní notebook se navíc vyznačuje tenkými okraji na všech stranách a poskytuje 100% pokrytí barevné škály sRGB, což je ideální pro mobilní multitasking.

Kromě toho pomocí nového procesoru Intel® Core™ 10. generace upgradujeme i mnohé další systémy Inspiron, které tak nabízejí zvýšený výkon pro vícevláknové úlohy. Patří mezi ně:

  • Inspiron 13 7000 2-in-1
    Toto zařízení bylo poprvé oznámeno na konferenci CES 2019 a obdrželo cenu Computex Design Innovation Award. Nyní je navíc dostupné s portem USB Type-
    C™ podporujícím technologii Thunderbolt™ 3 a volitelným stříbrným tělem.
  • Inspiron 14, 15 5000 2-in-1
    Přináší mobilitu a rozšiřitelnost společně s bonusem ve formě dotykové obrazovky kompatibilní s perem Active Pen.
  • Inspiron 13 5000
    Nabízí přenosné a tenké provedení s volitelným a snadno použitelným mobilním širokopásmovým připojením 4 a dvěma elegantními barevnými variantami, Platinum Silver a Iced Lilac.
  • Inspiron 24 5000 All-in-One (AIO)
    Tento stolní počítač byl oznámen na veletrhu Computex 2019 a je dostupný od pátku 23. srpna. Je vhodný do obývacího pokoje nebo pokoje na studentské koleji jako jednoduchý a atraktivní zábavní systém či jako náhrada televizoru.
  • Inspiron 14, 15 5000 (5490, 5590)
    Tyto notebooky jsou vybaveny mnoha funkcemi, jsou zkonstruovány s ohledem na spolehlivost a podporu multitaskingu a jsou nabízeny v elegantních barevných variantách Platinum Silver, Iced Lilac, Iced Mint a Iced Gold (pouze 14" verze) 5 .
  • Inspiron 14, 15 5000 (5493, 5494, 5593, 5594)
    Mezi základní vlastnosti patří tenký rámeček, širokoúhlý antireflexní displej FHD a technologie Dell Cinema 6 , která je ideální pro uživatele neustále prahnoucí po obsahu.
  • Inspiron 14, 15, 17 3000
    Nabízí volitelnou samostatnou grafickou kartu NVIDIA® GeForce® MX230. Modely s 14" a 15" displejem nabízejí elegantní sestavu pro práci na cestách, zatímco 17" model je určen pro celou rodinu, která si jej může užít doma na libovolném místě.

dell 3

Naši zákazníci z řad malých firem kladou důraz na spolehlivost, zabezpečení a cenu a často plní mnoho různých úkolů. Naše nové notebooky Vostro 14 a 15 5000 umožňují zákazníkům pustit se do náročnějších úkolů díky výkonu, který poskytuje samostatná grafická karta NVIDIA® GeForce® MX250. Navíc bezpečnostní čip TPM 2.0 a volitelná čtečka otisků prstů uchovávají data v bezpečí. Přidali jsme také náš oceňovaný software Dell Mobile Connect, takže pracovníci mohou zvýšit efektivitu své práce připojením smartphonů k počítači. Celkově tak tyto notebooky za přijatelnou cenu sdružují důležité funkce v jednom zařízení, na které se malé firmy mohou při práci spolehnout.

Do našeho současného portfolia notebooků Vostro také integrujeme procesory Intel Core 10. generace:

  • Vostro 13 5000
    Tento notebook se vyznačuje kompaktním a tenkým provedením, takže lze snadno vzít s sebou, navíc je certifikován pro službu Skype pro firmy, která umožňuje uskutečňovat pracovní hovory na cestách.
  • Vostro 14, 15 3000
    Tyto notebooky jsou pro zajištění špičkového zabezpečení vybaveny hardwarovým bezpečnostním čipem TPM 2.0 a čtečkou otisků prstů integrovanou do tlačítka napájení.
Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.