Soutěží k větší produktivitě

Soutěží k větší produktivitě

Člověk je hravý a soutěživý tvor a tak je soutěž ideálním motivačním stimulem, jenž dokáže zvýšit produktivitu Vašeho týmu.

Informační panel IT oddělení

V předchozím článku jsme Vás informovali o informačním panelu, na kterém přehledně vidíme všechny požadavky našich klientů a jejich průběžné řešení. Toto řešení se nám velice osvědčilo a přišel čas, aby naši programátoři připravili novou verzi na základě požadavků našich techniků.

V nové verzi tak máme přehledně zobrazeny nejen jednotlivé úkoly, ale především vidíme, kdo daný úkol plní, kdy byl vytvořen a naposledy upraven. Navíc byly, pomocí hezkých animací, zvýrazněny prioritní úkoly.

Soutěž IT techniků

Největší novinkou nové verze informačního panelu je aktuální stav ukončených úkolů jednotlivých techniků od nejlepšího. První tři technici pak stojí na pomyslném “piedestalu” a jsou ověnčeni zlatou, stříbrnou a bronzovou medailí.

Soutěž může začít

Kdo obsadí první příčky soutěže našich techniků? Sledujte naše sociální sítě, kde naleznete výsledky jednotlivých kol.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.