Notebook Acer Swift 5: lehký jako pírko

Notebook Acer Swift 5: lehký jako pírko

 

Nový Swift 5 Vás zaujme na první pohled, respektive pohmat. Když si jej vezmete do ruky, potěžkáte, nutně vás napadne, že něco je špatně – chybí baterka, je to jen maketa a Acer si ze mě dělá srandu. Žádné vtipy se však nekonají! Nový Swift je plnohodnotný 14palcový notebook s dotykovou obrazovkou a solidním výkonem. A k tomu všemu váží méně než jedno kilo.

Poznáte ten rozdíl?

Ačkoliv se to nezdá, několik set gramů je skutečný váhový rozdíl. Lehčí notebook může usnadnit balení na dovolenou nebo ušetřit cestu po schodech. Podívejte se na videa zde.

Swift 5 váží podle redakčního měření 930 g (recenze zde). I když ani s vyšší či nižší řadou notebooků Swift výtah pravděpodobně nespadne, hmotnost pod jedno kilo jde skutečně znát.

Lehký, ale výkonný

Swift 5 se i přes velmi nízkou hmotnost může pochlubit vysokým výkonem, IPS dotykovým displejem a podsvícenou klávesnicí. Vysloužil si za to ocenění Computer Inovace.

swift5 oba2

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.