SMART Signage TV

SMART Signage TV

Displeje SMART Signage TV ztělesňují dokonalou kombinaci televizoru a digitálního prezentačního zařízení, které podpoří vaše podnikání.

MART Signage TV

Displeje kombinují špičkovou kvalitu obrazu s technologiemi komerční třídy společnosti Samsung, díky čemuž umožňují spolehlivé a nepřetržité používání. Displeje SMART Signage TV jsou odolnější než běžné televizory pro domácnosti, které jsou navrženy k používání jen 8 hodin denně. Mohou být v provozu až 16 hodin denně, a to i nepříznivých podmínkách, jako je vysoká teplota nebo vlhkost. Tato spolehlivost je dále podpořena tříletou zárukou, jejíž trvání překonává typickou záruku na spotřebitelské televizory, která je při komerčním použití kratší než rok.

Samsung LH40RMDELGW

Domníváte se, že je obtížné vytvořit a prezentovat obsah v profesionální kvalitě? Přesvědčíme vás o opaku. Displej SMART Signage TV poskytuje snadno použitelné nástroje na jednoduché vytváření, úpravy, plánování a nasazení obsahu. Toto řešení nabízí více než 150 šablon – jednu z nejrozsáhlejších kolekcí, jaké jsou k dispozici – které vám poskytnou větší flexibilitu při navrhování obsahu. Díky softwaru MagicInfo Express, jednoduchému řešení správy obsahu od společnosti Samsung, můžete snadno vytvářet obsah na počítači. A na rozdíl od jiných televizních produktů, které vyžadují připojení samostatného zásuvného modulu Wi-Fi, je displej SMART Signage TV vybavený vestavěným řešením Wi-Fi, které umožňuje bezproblémové připojení. Stačí odeslat mobilní obsah přímo do displeje Signage TV a pak už ho můžete okamžitě přehrávat na televizní obrazovce. S displejem SMART Signage TV můžete dokonce pohodlně a okamžitě upravovat obsah z obrazovky svého mobilního zařízení.

Díky jednoduché instalaci je zprovoznění displeje SMART Signage TV hračkou. Všechny součásti, které potřebujete k instalaci a používání tohoto řešení, včetně miniaturního držáku na stěnu a podstavce, jsou pohodlně k dispozici v jednom balení. Displej SMART Signage TV lze také nainstalovat na výšku, díky čemuž můžete svá firemní sdělení navrhnout přesně podle svých jedinečných potřeb.

Zvyšte svůj obrat obohacením zážitků vašich zákazníků při návštěvě vašeho podniku pomocí zábavného obsahu, zobrazovaného prostřednictvím živých kanálů. Díky vyšší návštěvnosti a pozornosti, kterou zákazníci věnují zobrazovanému obsahu, displej SMART Signage TV sděluje vaše obchodní informace účinněji, čímž v konečném důsledku zvyšuje váš zisk. Bohatá paměť Flash tohoto řešení navíc poskytuje vysoký výkon při přehrávání obsahu, který oslní vaše zákazníky.

samsung new

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.