Připojený host, spokojený host

Připojený host, spokojený host

Unifikovaný přístupový bod NWA5123-AC slouží k rychlému a spolehlivému Wi-Fi připojení standardu 802.11ac v hotelích a kancelářích, čímž přispívá ke spokojenosti hostů a produktivitě zaměstnanců.

ZyXEL NWA5123-AC

ZyXEL NWA5123 ACZ nedávného průzkumu provedeného provozovatelem stránek Hotels.com vyplývá, že téměř třetina hostů považuje bezplatnou Wi-Fi za rozhodující faktor při výběru hotelu. Podobně významnou roli Wi-Fi hraje i na pracovištích, přičemž výsledky průzkumů poukazují na to, že již v roce 2017 budou svá osobní zařízení v práci používat zaměstnanci 90 % organizací.

V reakci na rostoucí oblibu Wi-Fi, uvádí na trh společnost ZyXEL unifikovaný přístupový bod NWA5123-AC, který nabízí spolehlivou a rychlou dvoupásmovou Wi-Fi standardu 802.11ac. Díky jedinečné optimalizované anténě, dynamické volbě kanálu, vyrovnávání datové zátěže a technologii pro chytré řízení klientů dosahuje tento přístupový bod rychlosti přenosu dat až 1,2 Gbps (kombinovaná rychlost přenosu dat) a až 1,3× vyššího výkonu než starší modely.

Od unifikovaných přístupových bodů řady NWA5120 nový model převzal nenápadný vzhled ve tvaru detektoru kouře a integrovanou anténu, díky čemuž snadno zapadne do moderního kancelářského nebo hotelového prostředí. Zachování stejného designu navíc uživatelům, kteří chtějí své současné přístupové body řady NWA5120 vyměnit za model NWA5123-AC, ušetří náklady na příslušenství. LED kontrolku přístupového bodu lze vypnout, aby její blikání nepůsobilo ve tmě rušivě.

„Svým výkonem a provedením je přístupový bod NWA5123-AC ušit na míru provozovatelům hotelů a kanceláří, kteří chtějí instalovat nebo přejít na Wi-Fi standardu 802.11ac,“poznamenává Martin Bratičák, Head of Channel CEE společnosti ZyXEL.„Kvalitní a spolehlivá Wi-Fi je klíčem k větší spokojenosti zákazníků a angažovanosti zaměstnanců, přičemž NWA5123-AC je tím správným nástrojem k dosažení tohoto cíle.“

Unifikované přístupové body ZyXEL mohou fungovat samostatně nebo být řízeny kontrolerem a jejich provoz lze flexibilně přepínat dle potřeb organizace. Společnost ZyXEL nabízí komplexní portfolio bezdrátových přístupových bodů řad Standalone, Unified a Unified Pro přizpůsobených požadavkům různě velkých organizací z různých odvětví.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.