Multi-WAN přístupová brána SBG3600-N

Multi-WAN přístupová brána SBG3600-N

Brána ZyXEL SBG3600 umožní malým podnikům využívat záložní připojení pro nepřetržitou a ultra-rychlou konektivitu. Poskytuje hned několik síťových WAN rozhraní pro různé typy připojení.

ZyXEL SBG3600-N

zyxel SBG3600 NV době cloudu hrají síťové služby stále důležitější roli i v menších firmách, které se již nemohou spoléhat pouze na jeden typ připojení k internetu.V základní výbavěbrány jek dispozici VDSL2/ADSL2+ modem, jednoGbE WAN rozhraní typu SPF(Small Form Pluggable) a dokonce ivestavěný LTE modulpro internetové připojení prostřednictvím mobilní sítě. Bohaté možnosti konektivitylze dále rozšířit o 3G/4G USB modem.

Různé typy připojení lze využívat pro vyrovnávání zátěže během přenosů velkých objemů dat, nebo jako zálohu pro zajištění nepřetržité konektivity do internetu. Brána přitom automaticky maximalizuje stabilitu WAN pro kritické internetové aplikace s výhodami integrovaného širokopásmového přístupu. Pokročilé funkceVDSL2/ADSL2+ bonding lze využít nejen ke zvýšení rychlosti, ale také ke zlepšení kvality služeb pro uživatele, kteří se nacházejí daleko od brány. Přes rozhraní Small Form Pluggabledokáže brána ZyXEL SBG3600-N připojit optický Ethernet na podstatně větší vzdálenost, než gigabitová síť.

Vestavěný Wi-Fi modul (802.11n) může vytvořit několik oddělených bezdrátových sítí pro ochranu citlivých dati poskytnutí přístupu na internet návštěvníkům firmy. Zabezpečené připojení poboček nebo pracovníků na cestách zajistí VPN funkce brány s vysokou spolehlivostí pro trvalou dostupnost VPN konektivity.

„Spolehlivá, nepřetržitá konektivita do internetu je dnes pro firmy naprostou nezbytností. Proto jsme vyvinuli bránu ZyXEL SBG3600-N, která umožní optimálně kombinovat a inteligentně využívat všechny běžné způsoby internetového připojení. Díky integrovanému Wi-Fi kontroleru pro deset přístupových bodů splní ZyXEL SBG3600-N opravdu všechny nároky malých firem na síťové služby,“říká Martin Bratičák, Head of Channel CEE, ZyXEL.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.