Nové notebooky Aspire E 14

Nové notebooky Aspire E 14

Nové 14” modely notebookové řady Aspire E poskytují běžným uživatelům pestrou paletu možností, mnoho lákavých volitelných funkcí a oku lahodící design, který předčí očekávání.

Acer Aspire E14Aspire E 14 (E5-473)

Lepší fuknce a efekty v krásné formě.

Řada notebooků Aspire E s mnoha zdokonalenými komponentami, výběrem barev a texturovaným povrchem dokáže mnohem lépe nabídnout mnohem více. Široká škála živých vnitřních barev a stylový „textilní“ vzor jsou příjemné na pohled i na dotek. Ke stylovému vzhledu této řady notebooků přispívají i zvýrazněné hrany doplněné o praktický podseknutý design, který dobře vypadá a navíc usnadňuje otvírání víka jednou rukou.

Další zdokonalení médií a volitelné možnosti vám přinesou ještě bohatší zážitky. Naše funkce Acer TrueHarmony přináší realističtější a bohatší zvuk a komponenty certifikované pro aplikaci Skype zajišťují, že si užijete zřetelnou komunikaci s čistým zvukem i obrazem a nebudete se muset bát ozvěn, výpadků ani prodlev. Na výběr jsou i modely s optickou jednotkou a displeje s rozlišením Full HD.

Přináše vylepšení funkcí, které již znáte, a od kterých očekáváte vyšší výkon a rychlejší práci. Získáte lepší a rychlejší bezdrátovou síť, výrazně zdokonalený touchpad a větší a rychlejší datová úložiště. Přidejte šetrnost k vašim očím a nabíjení přes USB ve vypnutém stavu a máte kompletní sadu funkcí.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.