Nové WWW stránky pro společnost Sanovia a.s

Nové WWW stránky pro společnost Sanovia a.s

Pro společnost Sanovia a.s jsme vytvořili nové, moderní webové stránky.

Vizuální koncept

Tento web vychází z jednotného vizuálního stylu, který byl vytvořen pro společnost pharmos.cz (o projektu www Pharmos jsme psali v předchozích článcích).

U tohoto projektu bylo pro větší poutavost použito video, které nejlépe vystihuje hlavní činnost společnosti Sanovia s.r.o. a představuje síť lékáren Moje lékárna.

Na webových stránkách najdete představení společnosti, informace a historii, přehled lékáren, kontakty na jednotlivé pracovníky a zejména jak se stát partnerem a členem sítě Moje lékárna.

Společnost Sanovia provozuje 60 vlastních lékáren, 4 výdejny léků a více jak 350 partnerských lékáren. Tato síť lékáren se neustále rozšiřuje. Nejvíce si ji asi spojíte s e-shopem www.mojelekarna.cz, který ročně navštíví přes milion uživatelů.

Máte zájem o webové stránky?

Kontaktujte nás pro bezplatnou konzultaci na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 777 027 509.

Sanoview3

Sanoview2

Sanoview

Sdílet článek:
Autor:
František Fajna

webmaster, obchodní specialista

 fajna.frantisek@eabm.cz
 +420 770 144 211

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 8. říjen 2024

Pro společnost Sanovia a.s jsme vytvořili nové, moderní webové stránky.

Václav Dobiáš | 24. září 2024

Po prázdninách přinášíme letní speciál novinek v Microsoft Teams. Přibylo pár opravdu skvělých funkcí, které možná začnete i denně používat.

František Fajna | 18. září 2024

S potěšením oznamujeme spuštění nové moderní webové stránky pro Muzeum studené války v Praze, kterou jsme vytvořili v tzv. OnePage designu.