Získejte kontrolu nad svým časem s Microsoft Planner

Získejte kontrolu nad svým časem s Microsoft Planner

Microsoft Planner je nástroj pro správu úkolů a plánování projektů vyvinutý společností Microsoft. Umí se integrovat službami jako je Microsoft Teams, Outlook a dalšími aplikacemi Microsoft 365.

Umožňuje vytvářet seznamy úkolů, přiřazovat úkoly členům týmu, úkoly lze i komentovat a vkládat např. do něj i přílohy. Úkolům lze i přidávat/upravovat priority např. nízká, střední, důležitá a naléhává.

 Úkolům se dají přiřazovat i stavy např. Úkol č.245 „Zaslat nabídku na terminál“, pokud se úkol již vyřizuje, tak se přidá stav „Vyřizuje se“, když se nabídka pošle, tak se úkol může přepsat na např. „Nabídka zaslána“ a do poznámek můžeme napsat klidně i čas.

Jedná se o koncept práce pomocí techniky kanban

Díky několika pohledům, jako jsou plánování, grafy a tabulky, umožňuje uživatelům snadno sledovat stav projektu a efektivně řídit pracovní postup.

 planner

K čemu slouží Microsoft Planner?

  1. Správa úkolů: Planner umožňuje vytvářet seznamy úkolů a přiřazovat je jednotlivým členům týmu.
  2. Plánování projektů: Pomocí Planneru můžete vytvářet plány projektů, stanovovat cíle a termíny a sledovat postup práce.
  3. Sledování stavu práce: Uživatelé mohou jednoduše sledovat stav jednotlivých úkolů a projektů, zjišťovat, co je hotovo a co ještě čeká na dokončení.
  4. Spolupráce v reálném čase: Díky integraci s aplikacemi Office 365 a možnosti sdílení plánů mohou členové týmu spolupracovat na úkolech a projektech v reálném čase.
  5. Komunikace a sdílení informací: Uživatelé mohou komunikovat a sdílet důležité informace přímo v rámci jednotlivých úkolů a projektů, což usnadňuje tok práce a eliminuje potřebu přepínat mezi různými aplikacemi.

Pro koho je Planner určený?

  • Týmy a pracovní skupiny ve firmách a organizacích.
  • Projektoví manažeři a koordinátoři.
  • Jednotlivci, kteří potřebují organizovat své úkoly a plány.
  • Společnosti všech velikostí, od malých podniků po velké korporace.

Chcete se o službě Microsoft Planner dozvědět více nebo pomoci s nasazením?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 777 027 509 nebo mailem obchod@eabm.cz a naši Microsoft specialisti, Vám rádi zodpoví Vaše dotazy.

Sdílet článek:
Autor:
František Fajna

webmaster, obchodní specialista

 fajna.frantisek@eabm.cz
 +420 770 144 211

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 8. červenec 2024

S příchodem letních měsíců se zvýšenými teplotami přichází také potřeba odborné péče o vaše elektronické zařízení. Prach, který se během roku hromadí uvnitř Vašeho notebooku či počítače, může zhoršit chování Vašeho zařízení.

František Fajna | 27. červen 2024

Akční nabídka pro květen 2024.

František Fajna | 26. červen 2024

Když aktualizujete nebo zrušíte položku schůzky na ploše aplikace Outlook, zobrazí se chyba konfliktu. „Jedna nebo více položek ve složce, kterou jste synchronizovali, se neshoduje"