3D tisk výroba speciálních dílu

3D tisk výroba speciálních dílu

S technologií 3D tisku jednoduše k výrobě speciálních dílů na tiskárně BIQU B1

3D tisk neboli aditivní výroba je proces tvorby třídimenzionálních pevných objektů z digitálního souboru. V aditivních procesech je objekt vytvořen pokládáním souvislých vrstev materiálu, dokud není celý projekt dokončen.

To je podrobný popis technologie, která nám umožňuje, vyrobit co uživatel dokáže v aplikaci 3D pro tvorbu technických výkresů a modelů nakreslit.

3dmachine

Jako základní program se dá použít aplikace FreeCAD, která má velkou oblíbenost pro jeho dostupnost. Učení, jak na FreeCAD je hezky popsáno ve mnoha videích na YouTube. Uživatel tak má relativně jednoduchou možnost jak nakreslit vlastní 3D model a udělat export pro 3D speciální program - v našem případě UltiMaker Cura 5.6.0.. Následně uděláte úpravy před tiskem a exportujete soubor se zadáním pro tiskárnu co má vytisknou. Proces se zdá pro začátečníka složitý, ale podlé návodu lze snadno vše nastudovat a začít tisknout.

BIQU B1 je jednoduchá 3D tiskárna pro začátečníky na které lze otestovat veškeré procesy a možnosti tisku. Časem může dojít ke zlomu, kdy Vám tiskárna nebude stačit rychlostně a velikostí tiskové desky. Pak si můžete pořídit výkonnější tiskárnu s možností tisknou na více plastových vláken a vyrábět tak barevné produkty.

V naší firmě používáme 3D tiskárnu pro výrobu speciálních dílu, které výrobce nenabízí, zejména speciální záchytné systémy pro switch, AP Wi-Fi, různé úchyty, držáky, háčky a našla tak u nás široké uplatnění. Díky tomu můžeme nabídnout instalaci a montáž zařízení zcela dle Vašich potřeb a požadavků, jako nikdo jiný.

Máte zájem o 3D tiskárnu a chcete se dozvědět ohledně 3D tisku více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 777 027 509 nebo mailem obchod@eabm.cz pro nezávaznou poptávku.

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 29. duben 2024

Akční nabídka pro květen 2024.

František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?