Novinky v Microsoft Teams [září 2023]

Novinky v Microsoft Teams [září 2023]

V září Microsoft rozšířil možnosti Microsoft Teams o jednodušší možnost spolupráce napříč různými tenanty. Díky tomu budete moci lépe spolupracovat s dalšími týmy Vašich partnerů či klientů. Kromě toho se v září vylepšily další funkce Microsoft Teams.

Nahrávání webminářů na vyžádání

Po skončení webináře mohou organizátoři zveřejnit videozáznam a automaticky poslat účastníkům e-mail s odkazem na sledování videa. Zveřejněné video bude umístěno na stránce online události. Záznam lze zveřejnit i v sekci nahrávek v rámci nastavení a správy webináře.

mtnewsimg

Vytvoření až 1 000 kanálů na tým

Nyní můžete v nových i stávajících týmech vytvořit až 1 000 standardních nebo sdílených kanálů. To umožňuje týmu mít kanál pro každý projekt nebo téma bez obav z nedostatku místa nebo ze správy dalšího týmu pro stejnou pracovní skupinu.

Přístup hostů do Teamu

Microsoft rozšířil stávající funkce přístupu pro hosty a umožňuje jim účastnit se bohaté spolupráce v chatu, schůzkách, kanálech a týmech mezi nájemci napříč různými tenanty společnosti Microsoft. Hosté se mohou účastnit kompletní spolupráce včetně audia/videa, sdílení obrazovky, sdílení souborů a chatu 1:1 i 1:mnoho. Správci mohou vytvořit důvěryhodnost mezi nájemci a napříč tenanty Microsoft prostřednictvím nastavení Entra B2B a Cross Tenant Access Settings.

Schůzky ověřené napříč tenanty

Nyní se můžete připojit ke schůzce hostované v jiném tenantu společnosti Microsoft, zatímco jste přihlášeni ke svému účtu - není nutné přepínání tenantů. Při zahájení schůzky hostitel ověří totožnost účastníků. Můžete si být jisti, že účastníci schůzky nemají přístup k jiným datům z hostitelského tenantu.

Formátování textu v úlohách

V úkolech Plánovače (Planner) v Microsoft Teams jsou nyní k dispozici bohaté textové poznámky. Do pole pro poznámky můžete vložit formátovaný obsah a používat běžné klávesové zkratky pro formátování, například CTRL+B pro ztučnění textu.

mtnewsimg

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.