Nový Outlook pro Windows

Nový Outlook pro Windows

Společnost Microsoft oficiálně představuje nový Microsoft Outlook pro Windows, který naši technici používají delší dobu a mohou jej jedině doporučit.

Nová verze Microsoft Outlook je navržena tak, aby vám pomohla snadno propojit a koordinovat různé e-mailové účty a kalendáře na jednom místě s elegantním a moderním rozhraním. Můžete psát jasné, výstižné e-maily a dostávat inteligentní návrhy, díky integrované umělé inteligenci můžete bezproblémově bezpečně připojovat důležité dokumenty včetně fotografií, poznámek a přistupovat k souborům OneDrive i webovým aplikacím Office.

V operačním systému Windows už léta naleznete aplikaci Pošta a Kalendář, které jste mohli používat pro Vaše e-maily a plánování kalendáře zcela zdarma. Nyní Vám společnost Microsoft dává k dispozici kompletní řešení Microsoft Outlook bez dalších nákladů.

Microsoft Outlook pro Windows získáte jednoduše a zdarma z Microsoft Store:
https://apps.microsoft.com/store/detail/outlook-pro-windows/9NRX63209R7B?ocid=cmmvxm26rjh

Pro předplatitele služby Microsoft 365 je v novém Outlooku k dispozici ještě více možností, včetně schránky bez reklam, dodatečné schránky a cloudového úložiště, pokročilých bezpečnostních výhod a prémiových funkcí v aplikacích Microsoft 365.

Zefektivnění e-mailu a kalendáře v jedné aplikaci

Neustále se snažíme něco stihnout, abychom měli čas na věci, na kterých nám záleží. Během dne si plánujeme a sledujeme události a schůzky v digitálních kalendářích, zatímco s ostatními komunikujeme, potvrzujeme a plánujeme prostřednictvím e-mailu, ať už jde o učitele, manažera nebo přátele plánující výlet. Aplikace Microsoft Outlook se snaží vyhovět našim neustále se měnícím potřebám v oblasti e-mailu a kalendářů, které jsou tak zásadní pro náš moderní způsob života - doma, v práci nebo na cestách.

Ať už si vyberete e-mailovou službu Outlook.com, Hotmail.com, Gmail, Yahoo, iCloud nebo poskytovatele, který používá IMAP (nebo všechny výše uvedené), můžete používat nový Outlook pro Windows. Přidejte si různé účty a zobrazte všechny své kalendáře v jednom zobrazení a přepínáním mezi účty zobrazte své e-maily a kontakty.

Výstřižek2

Psaní lepších e-mailů pomocí AI

V novém Outlooku pro Windows můžete psát lepší e-maily díky umělé inteligenci integrované do aplikace. Pomůže Vám udržet věty stručné a bez chyb díky inteligentní kontrole pravopisu a gramatiky. Pokud máte předplatné služby Microsoft 365 Personal nebo Family, získáte také pokročilé nástroje pro psaní s umělou inteligencí prostřednictvím aplikace Microsoft Editor, která poskytuje návrhy na vylepšení pro jasnost, stručnost, srozumitelný jazyk a další funkce, aby vaše e-maily byly uhlazené a profesionální.

Bezproblémové připojení k aplikacím Microsoft 365

Nový Microsoft Outlook pro Windows je navržen tak, aby se jedním kliknutím plynule propojil s bezplatnými webovými aplikacemi Microsoft Word, Excel a PowerPoint, což je ideální pro rychlé úpravy a komentáře. Přímo ze schránky můžete dokonce přistupovat k souborům OneDrive a přikládat je. S novým Outlookem pro Windows nebylo nikdy snazší najít dokumenty, na kterých jste pracovali, a bezpečně je sdílet.

Inteligentní nástroje, které vám pomohou udržet pořádek

Dalším klíčovým vylepšením nového Outlooku pro Windows ve srovnání s Poštou a Kalendářem Windows je způsob, jakým vám může pomoci udržet si přehled o svém dni. Zde je ukázka těchto skvělých funkcí:

  • V zobrazení Můj den můžete kdekoli v aplikaci Outlook zobrazit nadcházející události a úkoly kalendáře. Do kalendáře se také automaticky přidávají data doručení balíčků a nadcházejících cest z potvrzení e-mailů a v kalendáři si můžete kdykoli zobrazit předpověď počasí.
  • E-maily si můžete připnout na začátek složky doručené pošty, abyste je později snadno našli, můžete je dočasně skrýt a znovu zobrazit, až budete chtít odpovědět a můžete si nechat připomenout, že chcete navázat na důležité konverzace.
  • Naplánujte odesílání e-mailů tak, aby byly doručeny v nejvhodnější dobu pro příjemce, nebo zrušte odeslání e-mailu do deseti sekund.
  • Pomocí funkce procházení můžete rychle vyčistit doručenou poštu nastavením pokročilých pravidel pro příchozí poštu.

Přizpůsobte si schránku do svému osobnímu stylu

Nový Outlook pro Windows vám umožňuje přizpůsobit si zobrazení podle vaší nálady a stylu. Vyberte si z více než 50 motivů a více než 150 písem a přizpůsobte si, kolik e-mailů chcete ve schránce vidět, pomocí možností prostorného, útulného a kompaktního zobrazení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.