Nový web pharmos.cz

Nový web pharmos.cz

Pro českého distributora léčiv, společnost Pharmos a.s., jsme připravili nové www stránky a tím i celkově nový grafický vizuál pro celý holding spadající pod společnost Česká lékárnická a.s.

3000+ návštěv první den

WWW stránky pharmos.cz mají svou specifickou cílovou skupinu, takže nás mnohonásobně vyšší návštěvnost www stránek první den hodně překvapila. Byl to ale velký krok od předchozí, již velmi zastaralé, prezentace a partneři a zákazníci společnosti byly na nové stránky zvědaví.

Zajímavost: malé procento mobilních uživatelů
Přestože u všech webů začíná převládat mobilních návštěvníků, v případě www stránek Pharmosu to vůbec neplatí. Klasický desktop má více jak 70 % podíl.

Jednoduchý wireframe a hezká grafika

Před samotnou realizací byl samozřejmě navržen jednoduchý wireframe. Jelikož byla známa cílová skupina a jejich potřeby povedl se návrh hned v první variantě. Pouze sekci kontaktů bylo potřeba více prodiskutovat a rozčlenit pro dobou orientaci návštěvníků.

V případě grafického návrhu to již nebylo tak jednoduché. Grafik musel navrhnout hezkou a moderní grafiku a přitom se stále držet korporátního stylu. Dle našeho názoru se to grafikovi podařilo, posuďte sami.

Máte zájem o moderní www stránky?

Kontaktujte nás pro bezplatnou konzultaci na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 777 027 509.

Odkaz na www stránku: 
www.pharmos.cz/

Máte zájem o moderní www stránky?

Kontaktujte nás pro bezplatnou konzultaci na obchod@eabm.cz nebo telefonicky na 777 027 509.

Pharmos

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.