Chromebooky do škol jako ideální řešení

Chromebooky do škol jako ideální řešení

Acer, ve spolupráci s českými školami, pro vás natočil videa ilustrující nasazení Acer Chromebooků ve výuce. Jak se s nimi pracuje studentům i učitelům? Jaká zařízení se osvědčila a proč si vybrali právě Chromebooky Acer? To vše dozvíte z následujících videí.

 

Chromebooky Acer baví studenty i učitele

Co oceňují studenti a učitelé na práci s Chromebooky a proč si vybrali právě tento typ zařízení? To nám prozradí studenti a učitelé z Masarykova Gymnázia v Příboře.

 

Jak vypadá škola bez sešitů a učebnic?

Když ve škole používáte Chromebooky Acer, jak s nimi pracují žáci i učitelé v prostředí Google Workspace pro vzdělávání? Na to, i mnohem více si odpovíme v následujícím videu. Základní škola Bakalovo nábřeží v Brně je ukázkovým příkladem využití technologií Google společně s Chromebooky Acer.

 

Jak notebooky Acer zlepšují výuku ve školách?

Poznejte notebooky Acer pro školy. Zjistěte, jakým způsobem tyto zařízení usnadňují nasazení v učebnách, jsou odolné vůči každodennímu používání, nabízejí celodenní výdrž na baterii, jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí a mnohem více.

 

Zaujalo Vás řešení pomocí Chromebooku?

Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci a to buď telefonicky 777 027 509 nebo mailem obchod@eabm.cz pro nezávaznou poptávku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.