Konec projektu statistiky eABM a plný přechod na GA4

Konec projektu statistiky eABM a plný přechod na GA4

Vážení klienti Rádi bychom Vás upozornili na ukončení našeho projektu statistiky.eabm.cz, kde jste přehledně mohli najít návštěvnost Vašich stránek, a který Vám zasílal pravidelné reporty a notifikace. Systém čerpal data z Google Analytics a jelikož Google ohlásil ukončení této služby, my nové řešení na Google Analytics 4 již realizovat nebudeme.

Nemusíte ale zoufat

Tím, že my již Vám nebudeme posílat reporty a notifikace, nemusíte o ně přijít. Pomůžeme Vám nasadit a nakonfigurovat Google Analytics 4 zcela dle Vašich potřeb.

Online přehled

Naše původní rozhraní statistik Vám můžou nahradit nové Google Analytics. Ty jsou sice poněkud složitější, ale najdete tam úplně vše co potřebujete vědět. A pokud ne, není problém nastavit další sledovací prvky.

Naši Google Analytics specialisté Vám rádi udělají školení, které Vás seznámí nejen s novou logikou Google Analytics 4, novým prostředím, ale seznámí Vás i s tím, jak vytvářet vlastní reporty.

E-mailové reporty

Google Analytics 4 již neumí samostatně posílat reporty. Je to především z důvody komplexní změny vnitřní logiky. Google si je ale vědom, že i v případě statistik je potřeba co nejvíce automatizovat a nabízí další nástroje, pomocí kterých lze tyto reporty připravit a automaticky posílat.

Naši Google specialisté Vám toto pomohou připravit zcela dle Vašich představ.

Ještě nemáte Google Analytics 4 nasazen?

Na nic nečekejte, Google ukončuje předchozí verzi Google Universal Analytics k 30. 6.! Pokud nebudete mít Google Analytics 4 do té doby nasazeny, přijdete o tyto důležité statistiky.

 

Kontaktujte nás pro nasazení Google Analytics 4.

A to buď telefonicky na 777 027 509 nebo e-mailem na hellpdesk@eabm.cz Naši specialisté jsou připraveni Vám pomoci. 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.