Výhody Microsoft 365 oproti ostatním balíčkům office

Výhody Microsoft 365 oproti ostatním balíčkům office

Microsoft 365, dříve známý jako Office 365, je oblíbeným balíčkem produktivity pro mnoho firem a jednotlivců po celém světě. Zde je 5 důvodů, proč je Microsoft 365 lepší volbou pro práci než jiné balíčky office.

Přístupnost a flexibilita

Jednou z hlavních výhod Microsoft 365 je jeho dostupnost. Je k dispozici na mnoha zařízeních, včetně desktopů, notebooků, tabletů a chytrých telefonů, a je k dispozici prostřednictvím cloudového uložiště, což umožňuje uživatelům přístup ke svým souborům kdykoli a kdekoli. To znamená, že uživatelé mohou pracovat na svých dokumentech nebo prezentacích na cestách nebo z domova.

Aktualizace a vylepšení

Microsoft pravidelně aktualizuje balíček M365 a přináší mnohé vylepšení, které pomáhají uživatelům být produktivnější a úspěšnější v jejich práci. Tyto aktualizace jsou automaticky instalovány a uživatelé tak nemusí řešit složité postupy pro instalaci nových verzí.

Škálovatelnost a přizpůsobitelnost

Microsoft 365 nabízí různé plány a licence, což umožňuje uživatelům přizpůsobit si svůj balíček podle svých potřeb. Firmy mohou také využít různé možnosti pro správu uživatelů a nastavení přístupových práv, což je užitečné pro týmy s různými úrovněmi přístupu k citlivým informacím a datům.

Integrace a spolupráce

M365 se snadno integruje s dalšími aplikacemi a službami, jako jsou Teams, SharePoint, OneDrive, Outlook a další. To umožňuje uživatelům snadnou spolupráci a sdílení souborů s ostatními v týmu nebo celkově v práci.

Bezpečnost a ochrana dat

M365 nabízí řadu bezpečnostních funkcí a ochrany dat, které pomáhají uživatelům chránit své soubory a citlivé informace před neoprávněným přístupem. To je obvzláště důležité v dnešní kybernetické době.

 

Chcete vyzkoušet Microsoft 365?

Naši specialisté na Microsoft 365 Vám rádi vše ukážou a vysvětlí. Kontaktujete nás na info@eabm.cz nebo telefonicky na 558 644 011.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.