Nové vylepšené kontakty v aplikaci Outlook Web App

Nové vylepšené kontakty v aplikaci Outlook Web App

V digitální éře jsou kontakty stále důležitější. Pomáhají uživatelům vytvářet nové vztahy a rozvíjet ty stávající. Microsoft přichází s výrazným vylepšením kontaktů ve webové aplikaci Microsoft Outlook.

Automatická aktualizace kontaktů (Enterprise)

Všechny kontakty, patřící do Vaší organizace jsou nyní automaticky aktualizované z centrálního adresáře, abyste měli kontakty vždy v aktuální podobě.

Uživatelé zároveň mohou ručně vybrat údaje, které se nebudou automaticky aktualizovat.

Improve contacts in OWA blog Image 1 999px

 

Organizujte kontakty jednoduše do kategorií

Microsoft se odklání od pro něj standardního třídění kontaktů do složek a přináší nový moderní a především snadný způsob organizace Vašich kontaktů. Toto členění se podobá štítkům, na které jste možná zvyklí z Gmailu a i zde můžete vybrat více kategorií najednou.

Nadefinované kategorie se zobrazují přehledně v levém sloupci.

Gargy Shekhar 1 1664777378437

 

Nový editor kontaktů

Nový editor kontaktů umožňuje vytvářet, aktualizovat a kategorizovat kontakty a spravovat je z e-mailu, kalendáře a adresáře, takže se můžete soustředit na svou hlavní práci a zároveň spravovat kontakty.

Improve contacts in OWA blog Image 3 Cropped 999px

 

Pokud používáte Microsoft Outlook Web jsou tyto změny na první pohled malé, ale zato velmi důležité. Dokáží jednoduše zefektivnit práci s Vašimi kontakty.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.