Aktuální kybernetická bezpečnost

Aktuální kybernetická bezpečnost

Pokud používáte slabý nebo dokonce Ruský bezpečnostní systém vystavujte se aktuálně vysokému nebezpečí kybernetického útoku nebo zcizení dat. 

Po celu dobu vypuknutí války bedlivě sledujeme dění v kybernetickém prostoru. Pomáháme klientům s přechodem na kvalitnější zabezpečení. Situace nám není lhostejná a můžete tak i Vy, využít speciální nabídky změny zabezpečení.

Nabízíme Vám přechod na kvalitní bezpečnostní systém Bitdefender s tím, že Vaše současné řešení vykoupíme. Získáte tak jeden z nejlépe hodnocených bezpečnostních systémů. 

Pro zaslání nabídky nás kontaktujte na obchod@eabm.cz nebo 558 644 011. Spojí se s vámi následně specialista a probere s vámi možnosti zabezpečení na základě kterých obdržíte nabídku na míru Vašim potřebám.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.