Ještě nemáte svého vodníka?

Ještě nemáte svého vodníka?

Tatam je doba, kdy vodní chlazení počítače bylo složité a finančně téměř nedostupné. Zároveň díky dnešním výkonným grafickým kartám je nutné se stále více zabývat výkonným chlazením celého systému.

Pro chlazení vodou hovoří jasně několik aspektů, z nichž nejdůležitější je výkon a tichost celého chladícího systému proti běžnému chlazení vzduchem pomocí ventilátorů.

Podívejte se jak se dá elegantně řešit vodní chlazení pomocí nové skříně SilentiumPC Signum SG7V, která má skvělé vyřešené odvádění vzduchu a v kombinaci s vodním chlazením Navis EVO ARGB 360 tvoří výkonný chladící systém AiO. Vše je navíc doprovázeno různobarevným vzhledem ventilátoru. Při tomto použití můžete pak používat bez obav Váš počítač na plný výkon, a to vše za pouhých 8.500 Kč, včetně kompletní práce za předělání a oživení systému.

 

Přijďte si k nám pro svého vodníka.

Chcete dopřát svému počítači chlad při využití plného výkonu? Rádi Vám poradíme a vše zařídíme na klíč. Kontaktujte naše obchodní oddělení na 558 644 011 nebo obchod@eabm.cz

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.