Cvičme spolu z domu

Cvičme spolu z domu

Cvičení z pohodlí domova je aktuálně jediná možnost, která nám zbyla. O to více jsme byli rádi, když nás oslovila Jóga pod věží s přáním, abychom jim pomohli lekce jógy přenést svým cvičencům až domů. Neváhali jsme a během pár dnů vše připravili.

Online cvičení jógy

Online lekce jógy probíhají na YouTube kanálu Jógy pod věží, která pravidelně pořádá online lekce, během kterých Vás provádějí zkušení lektoři jógy. Pokud však z nějakého důvodu nestíháte online přenos, máte k dispozici záznam daného vysílání a vy si tak můžete pohodlně zacvičit v čase, který Vám nejvíce vyhovuje.

Cvičení je určené jak pro ženy, tak pro může a jsou koncipovány tak, aby je zvládl opravdu každý.

30s ukázka:

Pro účast na cvičení je potřeba registrace – více informací včetně rozvrhu cvičení naleznete na stránkách Jógy pod věží.

Co potřebujete k online cvičení?

Online přenos si můžete jednoduše přehrát jak na počítači, tabletu, mobilním telefonu, tak na chytré televizi. Připojení na online přenos či na záznam je jednoduché a zvládne jej opravdu každý z Vás.

 

Chcete také vysílat své cvičení online?

Neváhejte se na nás obrátit. Pomůžeme Vám s návrhem konceptu, plateb, technickým řešením online přenosu i samotným zaškolením obsluhy YouTube kanálu.

Neváhejte kontaktovat naše pracovníky buď telefonicky na 777 027 509 či emailem na info@eabm.cz

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.