Google Currents - firemní síť od Googlu

Google Currents - firemní síť od Googlu

Google+ byla sociální síť, která si nenašla své fanoušky a její pád tak byl více než logický. S Google+ jsme se nakonec rozloučili 2. 4. 2019. Přestože Google+ si nenašel své fanoušky, firmy si tuto službu velice oblíbili pro interní komunikaci. Google si toto uvědomil a připravil pro firmy Google Currents, který si dnes představíme.

Služba Google Currents byla oficiálně spuštěna 6. 7. 2020, prakticky od zrušení Google+ ale existovala beta verze tohoto nástroje, takže spousta firem i uživatelů již s touto služná má své zkušenosti.

Služba Google Currents je k dispozici pouze pro uživatele G Suite a nabízí jednoduché spojení se všemi kolegy v jedné aplikaci, ve které si můžete jednoduše sdílet své nápady, dokumenty či se zapojit do diskuze s kolegy ať už jste v kanceláři či na cestách.

V rámci Google Current můžete vytvářet veřejné, ale i uzavřené komunity, ve kterých můžete diskutovat či řešit konkrétní témata.

google currents

Nespornou výhodou je jednoduchost a propojení všech služeb G Suite. Uživatelé mohou snadně komunikovat bez toho, aby si zanášeli emaily, zároveň managment má přehled nad tím, co se ve firmě řeší a mohou tak lépe, a především rychleji reagovat na změny.

 

Rády byste službu Currents používali?

Neváhejte se obrátit na naše Google specialisty, kteří Vám rádi nejen vše předvedou, ale především pomohou nasadit ve Vaší firmě. Pište na info@eabm.cz či volejte na 777 027 509.

Rádi byste přešli na G Suite?

Chcete začít využívat Google cloud, používat Gmail, Google Docs, Google kalendář a další nástroje od Googlu? Naši Google specialisté Vám s přechodem do Google cloudu pomohou, zaškolí i navrhnou nejlepší procesy. Neváhejte nás kontaktovat na info@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.