Vizitkové weby eABM za 2000,-

Vizitkové weby eABM za 2000,-

V dnešním moderním světě technologií potřebuje každý, kdo podniká dát o sobě vědět. Využijte naší nabídky na moderní vizitkový web funkční i na mobilních telefonech.

Vizitkové weby jsou určeny pro firmy, podnikatele, lékaře, advokáty, řemeslníky tedy pro všechny, kteří nepotřebují složité webové prezentace s obrovským množstvím rozličného obsahu. Jedná se o praktické webové stránky se základními kontaktními informacemi případně pak v rozšířené verzi i s nabídkou služeb a navigační mapkou vašeho sídla.

bennisoft
japancncmachinery

Podívejte se na jeden z výtvorů našeho studia jak může takový vizitkový web vypadat:

U těchto webů pak nelze počítat s vysokou organickou návštěvností a je potřeba se zaměřit na jiné způsoby propagace jako např.:

  • PPC reklamy
  • QR kódy (např. na výrobcích či vizitkách)
  • Tzv. offline marketing (letáky, plakáty, bannery)
  • A další...

Online marketing

Se všemi těmito způsoby propagace Vám naši specialisté rádi pomohou.

Vytvořit vizitkový web však není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Při absenci obsahu musíte návštěvníka a tím i potencionálního klienta zaujmout grafickou podobou a 100% funkčností v mobilních zařízeních.

Právě pro tyto případy jsme přišli se speciální nabídkou na vizitkové weby, které nejen že budou funkční a líbivé, ale díky moderním technologiím také plně funkční na mobilních zařízeních a díky podpoře tzv. microformátů i dohledatelné na Googlu či Seznamu. Vizitkový web nabízíme nyní za akční bezkonkurenční cenu 2.000 Kč bez DPH. V rozšířené verzi 5.000 Kč bez DPH. V cenách není započítán případný nákup fotek z fotobank pokud nebudete mít vlastní.

 

Máte zájem o vizitkový web?

Pak neváhejte kontaktovat naše webové studio, které Vám s vaší webovou prezentací pomůže, tel: 777 027 509 nebo emailem info@eabm.cz.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.