CORONA HOMEWORKING aneb Pracujte z domova bezpečně a efektivně

CORONA HOMEWORKING aneb Pracujte z domova bezpečně a efektivně

Aktuální situace díky pracovním omezením vyžaduje přizpůsobení se a nalezení efektivního řešení pro práci z domova, a to nejlépe s možností společné spolupráce. Máme pro Vás skvělé řešení, jak práci z domova zařídit bezpečně, efektivně a nyní za výhodných podmínek.

Dodáme Vám na klíč Microsoft 365

Pro ty, co nemají vlastní server, nebo už starý dosluhuje, je nejlepším a nejefektivnějším řešením pořízení předplatného Microsoft 365, dosud známé pod názvem Office 365. Výborné je, že se předplatné dá koupit v různých variantách, a tak, pokud máte již licenci Office nebo vám nečiní problém pracovat ve webovém prohlížeči, stačí Vám pořízení předplatného Microsoft 365 Business Basic, za který uhradíte pouhých 110 Kč bez DPH za uživatele. Tato verze je nejvhodnější pro firmy, které potřebují cloudové uložiště a skvělý komunikační nástroj Microsoft Teams, umožňující rychlou online komunikaci – textové zprávy, komunikaci hlasem a obrazem, sdílení plochy (podobně jako např. Skype), a také je nástrojem pro podporu týmové spolupráce integrující řadu jiných nástrojů – ukládání dat, správu úkolů a další. Součástí předplatného jsou webové a mobilní verze Wordu, Excelu a PowerPointu.

Druhou nejoblíbenější variantou je Microsoft Business Standard, který Vás bude na uživatele stát měsíčně 273 Kč bez DPH. V této verzi získáte navíc i kompletní desktopové aplikace Outlook, Word, Excel, PowerPoint a Access, které budete mít díky předplatnému vždy aktualizované na nejnovější verzi. Třešničkou na dortu je pak navíc aplikace Microsoft Bookings, díky které můžete svým zákazníkům nabídnout rezervační stránku, kde si mohou zarezervovat požadovaný čas a službu, dostanou e-mail s potvrzením a pozvánku do kalendáře a pokud je to potřeba, můžou termín změnit, nebo celou rezervaci zrušit. U zákazníků, kteří rezervace raději provádí po telefonu, můžete jednoduše zadat podrobnosti o rezervaci a Bookings zajistí zaslání potvrzení a připomenutí.

A co vše v rámci pořízení předplatného u obou verzí získáte?

  • Spoluvytváření v reálném čase, při kterém může na jednom dokumentu současně pracovat několik uživatelů
  • Hostování e-mailu s 50 GB poštovní schránkou
  • Ochranu e-mailu proti spamu, malwaru a známým hrozbám pomocí Exchange Online Protection
  • 1 TB úložiště pro každého uživatele na OneDrivu pro ukládání a sdílení souborů
  • V aplikaci Outlook můžete spravovat kalendář, sdílet volný čas na schůzky, plánovat schůzky a využívat funkce připomenutí
  • V Microsoft Teams můžete pořádat online schůzky a videohovory až pro 250 účastníků
  • Pomocí SharePointu můžete vytvářet týmové weby pro sdílení informací, obsahu a souborů napříč intranetem

Uvažujete nad využitím služeb Microsoft 365? Připravili jsme pro Vás:

  • Prezentaci ve formě webmináře, která Vám ukáže všechny výhody Microsoft 365 a při které Vám zodpovíme Vaše dotazy.
  • K dispozici pro Vás máme připravenou měsíční verzi zdarma pro vyzkoušení Microsoft 365 ve Vašem prostředí.
  • Pouze nyní Vám nabízíme prvních 6 měsíců Microsoft 365 Business Basic ZDARMA (platí při volbě ročního závazku).
  • Pravidelné nabídky školení a představování nových funkcí Microsoft 365, které Vám nabídnou další možnosti usnadnění práce ve Vaší společnosti.

Náš tým specialistů na Microsoft 365 je připraven Vám pomoci s nastavením, implementací a provázáním s Vašimi interními procesy a aplikacemi. Neváhejte, kontaktujte nás a využijte náš balíček Corona Homeworking pro nasazení systému, který posune Vaši společnost na nejvyšší současnou úroveň v oblasti informačních a komunikačních technologií.

 

Zaujal Vás Microsft 365 a chcete vědět více?

Kalkulaci licencí a nasazení přímo na míru Vám zašle naše obchodní oddělení na základě krátkého formuláře.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.