Microsoft Bookings - jednoduchý rezervační systém v Office 365

Microsoft Bookings - jednoduchý rezervační systém v Office 365

Dávno již neplatí, že balík Office je jen o aplikacích Word, Excel a Powerpoint. Microsoft totiž svůj balík aplikací a služeb zvaný Office 365 neustále rozšiřuje o další zajímavé aplikace. V tomto balíku naleznete aplikace pro zjednodušení interní komunikace ve firmě, aplikaci pro řízení a plánování projektů nebo aplikaci pro tvorbu formulářů a dotazníků. V tomto článku se ale zaměříme na aplikaci sloužící jako jednoduchý rezervační systém. Jedná se o aplikaci Microsoft Bookings.

Cílem aplikace MS Bookings je zjednodušit plánování a správu schůzek. V praxi aplikace funguje tak, že se Váš zákazník podívá na Váš web a uvidí volné časy a může si rovnou sjednat schůzku. Zároveň obdrží potvrzovací email a pozvánku do kalendáře. Velkou výhodou je také to, že celý tento proces zvládne zákazník i pomocí mobilního telefonu.

V aplikaci navíc můžete definovat jednotlivé úkoly nebo cíle schůzky. Pokud tedy provozujete například kadeřnictví nebo ordinaci, může si klient při rezervaci času rovnou vybrat úkon, který bude požadovat a podle toho v podstatě nastaví délku Vaší “schůzky”. Jednoduchý náhled rezervací můžete vidět na obrázku níže. Jak to celé funguje můžete vidět na videu níže.

 

 

Zaujal Vás tento jednoduchý rezervační systém a měli byste pro něj využití?

Rádi Vám pomůžeme s jeho implementací a konfigurací. Neváhejte se na nás obrátit na telefonním čísle 777 027 509 nebo emailem na info@eabm.cz.

Sdílet článek:
Autor:
Martin Holeček

servisní technik / pracovník dohledového centra

 holecek.martin@eabm.cz
 +420 725 560 710

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.