Jednoduchý telefon pro hendikepované a seniory

Jednoduchý telefon pro hendikepované a seniory

Máte problém s moderním mobilním telefonem? Nevidíte na displej, tlačítka nejdou stisknout nebo nevyhovuje mobilní provedení pro seniory?

Máme pro Vás řešení, nabízí se jednoduchý telefonní přístroj v kombinací mobilní sítě GSM.

Do zařízení se vloží SIM karta jakéhokoliv mobilního operátora a můžete volat jako ze starého klasického telefonu pevná linka. Výhodou provedení je interní baterie - při výpadku proudu je zařízení stále funkční.

Do vybití baterie je přenosné na místo, kde ho dočasně potřebujete používat. Telefon má zabudovanou externí anténu, která zajišťuje signál GSM i tam, kde běžný mobilní telefon přestal mít signál. Nechybí hlasité handsfree a další funkce telefonu. Vyrábí se ve dvou variantách - bíle a černé provedení.

Náš servis Vám po zakoupení a dodání SIM karty od operátora provede základní konfiguraci a odzkouší plnou funkčnost zařízení. Umíme přístroj nastavit a polepit důležitými telefonními čísly, včetně tísňových.

Aligator T100

aligator t100 white

aligator t100 cerny

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.