Firefox Lockwise - správce hesel od Mozilly

Firefox Lockwise - správce hesel od Mozilly

Pamatovat si všechna svá hesla do různých webů je náročné a uživatelé tak raději volí jedno heslo pro více webů čímž se vystavují nejedné hrozbě. Společnost Mozilla proto vytvořila správce hesel přímo integrovaného do prohlížeče Firefox.

Bezpečnost hesel vždy až na prvním místě

Bezpečnost hesel pro nás vždy byla na prvním místě. Právě proto se na našem webu dočtete spoustu informací např. o tom, jak tvořit bezpečná hesla, jak si “zapamatovat” všechna bezpečná hesla díky správcům hesel a především Vás informujeme o různých bezpečnostních hrozbách.

“Sledujte nás na Facebooku, aby Vám neunikla žádná důležitá informace.”

Firefox Lockwise

Firefox Lockwise je nyní již samostatným rozšířením pro oblíbený internetový prohlížeč Firefox. Než se však dostal do tohoto prohlížeče, byl tento správce hesel znám jako Lockbox, jenž byl k dispozici pro mobilní platformy iOS a Android.

V rámci představení desktopové verze byl Lockbox přejmenován na Firefox Lockwise a Vy tak nyní můžete mít všechna svá hesla jednoduše k dispozici jak v počítači, tak ve vašem mobilu.

Firefox Lockwise je aktuálně stále ve vývoji, takže zde nyní ještě nenaleznete všechny funkce a možnosti, jako ve velkých správcích hesel. Díky plnohodnotné integraci do prohlížeče a propojení s mobilními zařízeními má však tento správce hesel velký potenciál. Pokud používáte Mozillu Firefox, je tento správce hesel pro Vás ideální a rozhodně neuděláte chybu, když mu dáte šanci.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.