Spolehněte se na produkty ACER

Spolehněte se na produkty ACER

Stále existuje skupina zákazníků, která nedůvěřuje produktům značky Acer, přestože tento výrobce již dávno nepatří k výrobcům low-end zařízení a dnes se řadí ke světové špičce v oblasti výroby notebooků, počítačů a LCD panelů. My sami jsme s těmito produkty nadmíru spokojeni a denně je používáme v naší společnosti. Dnes Vám představíme 3 důvody, proč si vybrat produkty společnosti Acer.

1. On-site záruka

acer onsite zaruka

Společnost Acer nabízí na tzv. on-site záruku - v případě poruchy tak nebudete muset posílat své zařízení do servisu, ale naopak - servisní pracovník dorazí za Vámi a závadu odstraní na místě.

On-site záruku společnost Acer nabízí na notebooky řady TravelMate a Pro Series, na počítače Veriton a profesionální monitory.


 

2. Slib spolehlivosti

acer slib spolehlivosti

Společnost Acer si stoprocentně stojí za kvalitou svých produktů. Proto u profesionálních řad svých produktů garantuje 100% spolehlivost. V případě, že se Vám zařízení porouchá v prvním roce užívání, nejen že Vám jej opraví, ale společnost Acer Vám vrátí 100 % pořizovací ceny zařízení.


 

3. Skvělý servis v Brně

acer servis brno

Společnost Acer disponuje servisním střediskem v Brně, jež se může pyšnit tím, že 94,1 % oprav je provedeno do 5 pracovních dnů. Díky tomu si servisní centrum společnosti Acer vysloužilo v nezávislém průzkumu zákazníků 9,27 z 10 bodů. 

 

Vyzkoušejte produkty Acer

Poptáváte nový počítač či notebook? Rádi Vám nabídneme produkty Acer, se kterými budete nadmíru spokojeni. Pro nezávazné poptávky nás neváhejte kontaktovat na emailu obchod@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.