Lenovo - ThinkPad X1 CARBON

Lenovo - ThinkPad X1 CARBON

Prémiový ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Carbon (7. generace) je elegantní, dobře zabezpečený a lehčí než jeho předchozí generace.

 

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Stvořen pro maXimální výkon.

Díky nejnovější technologii Intel Core poskytuje vysoký výkon s výdrží více než 18 hodin na baterii. 4K HDR400 Dolby Vision vykreslí veškeré detaily obrazu při zachování stínů a textur. Prémiové reproduktory Dolby Atmos doplní vynikající zážitek. Díky velkému počtu portů k dokovatelnému počítači jednoduše připojíte to, co potřebujete.

Na cestách oceníte, že je o 6 % tenčí než jeho předchůdce. Váží pouze 1,08 kg. Také povrchová úprava z uhlíkových vláken elegantně slučuje krásu a odolnost. X1 Carbon přichází s vestavěnou sadou fyzických i softwarových bezpečnostních řešení ThinkShield.

 

think pad x1 datasheet

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.