eABM je hrdým partnerem CZECH INDUSTRY CHALLENGE!

eABM je hrdým partnerem CZECH INDUSTRY CHALLENGE!

Národní iniciativa pro firmy z rozmanitých průmyslových odvětví na podporu značky zaměstnavatele a náboru nových pracovníků.

 

CÍLE

  • Zatraktivnění českého průmyslu pro nové zaměstnance a zajištění jeho dalšího růstu.
  • Podpora průmyslových firem v budování značky zaměstnavatele a upevňování jejich pozice na trhu práce.
  • Strategicky směřovat firmy ke kreativnímu náboru a efektivní komunikaci se svými zaměstnanci včetně vytváření kvalitnějších pracovních podmínek a motivačních stimulů.
  • Podpořit transformaci průmyslových značek v tzv. “lovebrands“ prostřednictvím jejich popularizace, což aktivním firmám pomůže zvýšit povědomí u veřejnosti, omezit fluktuaci, přilákat talenty a akcelerovat tržní hodnotu podniku i jeho konkurenceschopnost.
  • Zviditelnění českého průmyslu a kvality práce českých pracovníků prostřednictvím zapojených partnerů z veřejného sektoru, oborových organizací a odborného školství, kteří dostanou k užití přihlášených fotografií pro další popularizaci jednotlivých odvětví i samotných firem přístup. Nejpoutavější umělecko-průmyslové fotografie budou po skončení 1. ročníku prezentovány na putovní výstavě „CZECH INDUSTRY PHOTO“, která bude určena především uchazečům o práci, dětem, mládeži a jejich rodičům.
  • Odlišení aktivních firem od těch, které neprojevují dostatečné úsilí při komunikaci se svými zaměstnanci, studenty či veřejností (nebo jsou vůči těmto skupinám laxní). Rozdíly se tak projeví průběžně zcela automaticky formou pozvolného utváření veřejného mínění.
  • Podání pomocné ruky těm firmám, které po skončení prvního ročníku projeví zájem o zpětnou vazbu, konzultace i zapojení se do tematických setkání.

Celorepublikový záběr, zapojení státní a odborné sféry, médií, vzdělávacího i komerčního sektoru pomůže zapojeným firmám znásobit efekt v růstu pozice značky zaměstnavatele, respektive v její transformaci v lovebrand“- stačí se jen přihlásit a být součástí CICHu!

🏆 Do uzávěrky zbývají už jen necelé 2 týdny ⏰. Více informací na www.czechindustrychallenge.cz

industry big

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.