Na Mars a zpět s eABM

Na Mars a zpět s eABM

Chtěli jste se vydat na Mars nebo alespoň do vesmíru? Bohužel do vesmíru zatím neletíme, ale díky nám se může do vesmíru dostat Váš výtvor.

Pro uznávaný časopis vesmir.cz jsme připravili soutěžní aplikaci, která slouží k vybrání té nejlepší 30 sekundové nahrávky, která poletí na Mars a po přistání bude odvysílaná zpět na Zem.

“V roce 2021 dosedne na Mars první evropské planetární vozítko. Jeho přistávací platforma ponese paměťové zařízení, na kterém může být i Vaše zvuková nahrávka. Pošlete nám 30 sekund zvukové nahrávky a my ji dopravíme na Mars a odvysíláme zpět na Zemi.”

Zúčastnit se může opravdu každý - stačí připravit 30 sekundové audio a to jednoduše nahrát na web mars.vesmir.cz.

Také Vaše nahrávka může letět až na Mars!

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.