Jsme partneři 4. ročníku charitativní akce "Každá ovečka se počítá"

Jsme partneři 4. ročníku charitativní akce "Každá ovečka se počítá"

Naše společnost je již 4. rokem hrdým partnerem charitativní akce “Každá ovečka se počítá”, pro kterou zajišťujeme soutěžní aplikaci.

Pro společnost Sepetná, jež tuto charitativní akci pořádá, poskytujeme soutěžní aplikaci včetně kompletní obsluhy. Soutěžní aplikace je skvělým nástrojem, jak oslovit návštěvníky Vašeho webu a zapojit je do dění.

Soutěž pro Váš web

Zaujala Vás možnost soutěžní aplikace pro Váš web? Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme nejen s technickou přípravou, ale také s organizací či podporou. Kontaktujte nás e-mailem na info@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509.

Každá ovečka se počítá

Pokud umíte plést, háčkovat, pracujete se dřevem nebo třeba hlínou, můžete vlastnoručně vyrobit ovečku a darovat ji do naší "salaše". V letošním roce touto formou nově podpoříme akci “Poděkuj horám”, kterou 8. 5. pořádá spolek Čisté Beskydy, z.s.. Ta je zaměřena na úklid Beskyd, a tak je kromě oveček možné letos posílat i výtvory zvířátek typických pro beskydskou krajinu.

Zapojte se i Vy!

Není nic jednoduššího. Stačí Vaše výrobky donést k nám na pobočku ve Frýdku-Místku nebo je můžete zaslat na adresu RC Sepetná, "Každá ovečka se počítá", Ostravice 0956, 739 14 Ostravice.

Autor nejhezčího výrobku bude odměněn víkendovým pobytem na RC Sepetná, ostatní účastníci budou také odměněni.

Hlasování

I Vy můžete pomoci vybrat nejhezčí výrobek! Stačí na stránce soutez.sepetna.cz jednoduše zvolit nejhezčí výrobek a dát mu svůj hlas.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.