Oživení webu Bennisoft.cz

Oživení webu Bennisoft.cz

Říká se, že kdo dnes není na internetu, jako by vůbec neexistoval. Avšak když už si zhotovíte webové stránky, je třeba o ně dbát a rozvíjet je. I když se může jednat pouze o vedlejší zdroj Vašich klientů, webová stránka Vás neustále prezentuje a je v jistém slova smyslu Vaší online vizitkou. Zkrátka je nutné, aby ony stránky “šly s dobou”. A přesně z tohoto důvodu jsme nyní omladili stránky firmy Bennisoft.

Využitím moderních webových technologií HTML5 a CSS3 připravila firma eABM pro Bennisoft novou webovou prezentaci, která omladila design stránky o více než dekádu. Přestože je web sestaven jen ze tří stránek, obsahuje maximum informací o firmě - její historii, zaměření a především kontaktní informace.

Stránky si můžete prohlédnout na adrese bennisoft.cz.

Chcete nový web?

Máte pocit, že Váš web už zastarává nebo potřebujete vytvořit web nový? Neváhejte a napište nám na info@eabm.cz nebo volejte +420 777 027 509.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.