Nové stránky POL-AGRO TRADING ZT s.r.o.

Nové stránky POL-AGRO TRADING ZT s.r.o.

Naše internetové oddělení úspěšně dokončilo další z projektů nových www stránek společnosti POL-AGRO TRADING ZT, s. r. o., která patří mezi přední dodavatele zemědělských strojů pro Českou a Slovenskou republiku.

Projekt prošel standardními etapami:

 

1. Analýzou

První fází byla analýza potřeb klienta, aktuální podoby webu a srovnání konkurenčních webů. Díky této analýze jsme mohli navrhnout web, který vyčnívá nad konkurencí a klientovi přináší významnou konkurenční výhodu.

Získejte náskok

Díky detailní analýze webu získáte obrovský náskok nad konkurencí.

 

2. Wireframe

Na základě analýzy jsme byli schopni navrhnout detailní wireframe (drátěný model webu), který zcela přesně specifikoval budoucí podobu a funkčnost celého webu.

 polagro wireframe

3. Grafický návrh

Díky komplexnímu wireframu bylo vytvoření moderního grafického layoutu mnohem jednodušší.

polagro grafika

4. Propojení na informační systém

Hlavní část webu (katalog zboží) je napojen přes API na informační systém APPLEX. Díky tomuto propojení se mnohonásobně zjednodušila společnosti Pol-Agro administrace webu a produktů. Díky propojení na informační systém společnost Pol-Agro ušetří více jak 8 hodin týdně práce svých pracovníků.

 

Věříme, že nové stránky přinesou klientovi nové klienty a větší komfort pro stávající zákazníky při výběru strojů.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.