Gastrovice.cz - s eABM za jídlem

Gastrovice.cz - s eABM za jídlem

V tomto týdnu jsme spustili nové webové stránky nultého ročníku gastronomické události Gastrovice, jehož jsme hrdým partnerem.

gastrovice

URL: www.gastrovice.cz

Webová prezentace festivalu

Gastrofestival pořádaný na Ostravici, obci, která je vstupní branou na nejvyšší horu Beskyd, Lysou horu, je událost pořádaná 3 nezávislými zařízeními - Rekreačním centrem Sepetná, Hotelem Freud a Beskydským pivovárkem Ostravice.

Kromě kulinářského zážitku hosté festivalu poznají úžasná místa pro trávení volného času, ochutnají skvělé pivo Beskydského pivovárku Ostravice a zažijí úžasný místní folklor.

Taková událost se ale neobejde bez profesionálně provedené webové prezentace. Námi připravené stránky návštěvníkům naservírují za doprovodu tématických fotek všechny potřebné informace, tj. místa a časy konání, možnosti objednávky menu, samotnou sestavu menu od předkrmu až po desert, prozradí jméno šéfkuchaře či sdělí pár slov o zařízeních a samotné Ostravici.

Všemu ve vrchní části webu dominuje odpočet do začátku akce.

gastrovice objednaka elistky

Objednávkový systém

Součástí www prezentace je propojení na náš prodejní systém e-listky.cz. Návštěvníci mají možnost zakoupení menu ve vybraném čase. Stránka návštěvníkovi rovněž zobrazuje upozornění o posledních volných místech a uvádí informaci o vyprodaných termínech.

Zaujala Vás naše tvorba?

Pokud sháníte kvalitní webové stránky podle Vašich představ nebo se Vám zdá, že by Váš aktuální web potřeboval oživit, upravit nebo kompletně zrenovovat, neváhejte a kontaktujte nás e-mailem na adrese obchod@abm.cz nebo telefonicky na čísle +420 777 027 509.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.