Nová úvodní stránka HC Frýdek-Místek

Nová úvodní stránka HC Frýdek-Místek

Hokejový klub HC Frýdek-Místek, mezi jehož partnery se řadí i firma eABM se může pyšnit novou úvodní stránkou právě z našich dílen.

hcfm2

url: www.hcf-m.cz

 

Rychlé informace a odkazy na dosah ruky

Úvodní stránka je pojata jako jednoduchá stránka s informacemi o následujících zápasech nebo speciální akci či nabídce, doplněná o odkazy na stránky klubu na sociálních sítích Instagram, Facebook a Youtube.

Dále na webu naleznete odkaz na katalog reklamních ploch, e-mailový kontakt, zmínku o partnerech klubu a samozřejmě také odkaz na hlavní web klubu.

Umí zmizet

Úvodní stránka nechává návštěvníka rozhodnout se, zda-li ji chce nadále vídat. Pokud si toto návštěvník nepřeje, má k dispozici volbu, která tuto stránku skryje a při dalších návštěvách se dotyčný ocitne přímo na hlavním webu.

Zaujala Vás naše tvorba?

Pokud ještě nemáte webové stránky, nebo se Vám zdá, že by Váš web potřeboval oživit, upravit nebo kompletně zrenovovat, neváhejte a kontaktujte nás e-mailem na adresu obchod@abm.cz nebo telefonicky na +420 777 027 509.

hcfm3

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.