1. Turistický výlet eABM

1. Turistický výlet eABM

Během školního roku celý tým pravidelně chodil sportovat a naše sportovní úsilí jsme zakončili velkolepým turnajem. Ani přes léto však nechceme zůstat pozadu, a tak jsme se společně vydali za krásami Beskyd.

turisticky vylet eabm

Bez aut, ale vlakem

Když do Beskyd, tak rozhodně bez aut. Ideálně vlakem, který nás doveze přímo pod úpatí beskydských hor. Ajťáci však necestují vlakem jako obyčejní cestující, ale vždy moderně vybaveni. Ve vlaku nás tedy potkáte se smartphony v ruce a online jízdenkami.

Pro cestování vlakem využíváme aplikaci ČD “Můj vlak”. Doporučujeme vyzkoušet.

Vycházková trasa pro děti

Na náš turistický výlet jsme vyrazili i s ratolestmi našich pracovníků ve věku od 1 do 14 let. Museli jsme tak vymyslet trasu, kterou zvládnou i nejmenší. Žádnou beskydskou velehoru jsme tedy k výletu nezvolili, místo toho jsme se vydali na příjemnou procházku z Kunčic pod Ondřejníkem až na Ostravici.

mapa vylet 1

Jednalo se o příjemných 11 kilometrů, kdy nás především ti nejmenší velice překvapili. První kopec doslova vyběhli a ostatní měli problém jejich tempu vystačit.

Zábava pro děti

Abychom naše ratolesti motivovali k pochodu, připravili jsme pro ně pár her a zábavných činností, které je měly zabavit. Prvním soutěžním úkolem bylo hledání šišek Pod Stolovou. Rychlá zábavná soutěž byla až příliš rychlá a každé dítě si svou odměnu zasloužilo.

Další soutěží, od které jsem osobně čekal největší úspěch, bylo selfie s hastrmany. Na naší trase jsou k vidění dřevění hastrmani, se kterými je možné se vyfotit.

Poslední zábavou pak byla adrenalinová zábava hlavně pro rodiče. Hra se jmenovala “Suchou nohou přes potůček”, což zvládli s přehledem téměř všichni. Dospělí však s mnohem většími problémy. Děti to však tak začalo bavit, že sundaly boty a začaly se v potoce čvachtat. Hra se najednou změnila v hru “Chyť si své dítě”. Žádné dítě však z vody nechtělo ven.

Doufáme, že si děti celý den maximálně užily.

Závěr

První turistická trasa je za námi. Všichni účastníci příjemně unaveni a děti snad totálně vyřáděné. Fotogalerii opět naleznete na našem Facebooku. Již nyní plánujeme další trasy, včetně túry na Lysou horu.

Pokud byste se chtěli vydat na túru s námi, napište nám email info@eabm.cz a my Vás budeme informovat o našich turistických výletech a plánech.

Fotogalerie

1 vylet fotky

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.