Statistiky eABM

Statistiky eABM

S příchodem letních prázdnin jsme spustili novou verzi rozšíření Vašich stránek Statistiky eABM. Ty poskytují jednoduchý přehled nejen návštěvnosti Vašich stránek, který Vám ušetří nemalé množství času, které byste museli strávit při vlastním vyhodnocování.

Které informace zpracováváme

Kromě standardních Google Analytics, které jsou základním prvkem systému, jsou statistiky napojeny na další služby jako např.:

  • W3C
  • Google Apps
  • Facebook
  • Twitter
  • Seznam

Z těchto služeb vyčítáme maximum informací, aby byl pro Vás výsledný přehled co nejpřesnější a nejpřehlednější. U těchto služeb je však potřeba ruční validace/autorizace aplikace, takže ne vše ve Vašich statistikách naleznete.

Reporty

Kromě standardního měsíčního reportu, na který jste všichni zvyklí, zasíláme ještě týdenní reporty a speciální notifikace, které Vás informuji o navýšení návštěvnosti.

Malá statistika aplikace

Dat, která denně zpracováváme je enormní množství. Kdybyste si chtěli vytisknout všechna data, která denně zpracováváme, potřebovali byste na to více jak 600 stran. A to mluvíme pouze o datech z Google Analytics. Společně s dalšími službami se pak velice rychle dostaneme přes 1000 stran.

Zhruba 80 MB textu tvoří měsíční statistiky, které si v aplikaci můžete přehledně zobrazit.

Další vývoj

Naši programátoři si připravili plán, který počítá s neustálým přínosem dalších reportů, které Vám prozradí mnohem více informací o Vašem webu a jeho návštěvnících. Novinky z projektu Statistik eABM sledujte na našem webu a sociálních sítích.

 

Oficiální stránka projektu:
http://statistiky.eabm.cz/

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Dan Bača | 12. březen 2024

Na konci roku 2023 se přidal mezi nové hrozby pro zařízení ANDROID škodlivý kód Spy.Banker.BUL. Prostřednictvím tohoto škodlivého kódu útočníci šíří bankovní malware Anatsa. Jakmile Anatsa napadne chytrý telefon, zaměří se na bankovní aplikace.

Václav Dobiáš | 6. březen 2024

Používáte Google Analytics či Google ADS na Vašich webech? Pak od 6. 3. 2024 bude potřebovat své cookieš lišty aktualizovat, jinak přijdete o významný zdroj dat.