Pozvedněte grafický výkon na novou úroveň s produkty Acer a grafikou Intel® Iris™

Pozvedněte grafický výkon na novou úroveň s produkty Acer a grafikou Intel® Iris™

Notebooky Acer s grafikou Intel® Iris™ přinášejí nevídaný grafický výkon:

  • Špičkové herní zážitky na tenkých zařízeních, včetně až o 50 % lepšího 3D výkonu ve srovnání s předchozími generacemi procesorů.
  • Podporu obrazovek s vysokým rozlišením, a to i obrazovek s rozlišením Ultra HD 4K.
  • Vysoký výkon s nižší spotřebou energie při tvorbě a přehrávání médií díky vůdčí pozici společnosti Intel v oblasti podpory kodeků médií a technologii Intel® Quick Sync Video.

Více informací o grafice Intel® Iris™ najdete ZDE

 

Aspire F 15

Acer Aspire F 15

Notebooky Aspire F 15 s výkonnými procesory Intel® Core™  nabízí spoustu atraktivních funkcí a možností v kombinaci s nově vytříbeným vzhledem. Jsou vybaveny superrychlou bezdrátovou technologií 802.11ac, touchpadem Precision Touchpad a přináší podmanivé obrazové i zvukové zážitky.

Acer Aspire E 15

Notebooky Aspire E15 s výkonnými procesory Intel® Core™  jsou vybaveny rychlejším bezdrátovým připojením nebo  vysokorychlostní systémovou pamětí DDR4. Díky dlouhé výdrži na baterii se obejdou bez připojeného napájení až 12 hodin.

Aspire E 15

Aspire V13 Windows

Acer Aspire V 13

Notebooky  Aspire V 13 disponují výkonnými procesory Intel® Core™, až 16 GB paměti a výdrží baterie až na 8 hodin, což vám zaručí produktivitu i bez přístupu k napájení.

Acer Aspire V 15

Notebooky Aspire V 15 jsou vybaveny výkonnými procesory Intel® Core™, až 16 GB systémové paměti a klasickým pevným diskem nebo hybridním SSHD. Díky tomu budete mít k dispozici spoustu výpočetního výkonu pro práci, zábavu a skutečný multitasking.

Aspire V15 Windows 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.