Snadno nastavitelný PoE switch GS1200

Snadno nastavitelný PoE switch GS1200

Společnost ZyXEL uvádí na trh novou řadu 5/8portových switchů GS1200, která malým organizacím umožňuje připojit svá IP zařízení pomocí méně kabelů a jednoduššího grafického rozhraní.

ZyXEL GS1200

Chcete do sítě své organizace připojit IP telefony, IP kamery a Wi-Fi přístupové body, ale jsou pro vás firemní switche příliš nákladné?

Společnost ZyXEL Communications na trh uvádí novou řadu 5/8portových gigabitových switchů GS1200, která malým organizacím a startupům umožní připojit svá IP zařízení bez zbytečných kabelů, a jejichž správa je opravdu jednoduchá.

Všem, kdo začínají s podnikáním, se hodí každá ušetřená koruna. Řadu GS1200 tvoří PoE gigabitové switche, které po stejném kabelu zajišťují přenos dat i napájení. Připojení zařízení napájených přes Ethernet se tak obejde bez nevzhledné kabeláže a zbytečných nákladů. Technologie PoE+ do každého portu dodává 30 Wattů, což stačí k napájení většiny PoE zařízení v malé organizaci.

Úspora času při správě sítí pro podnikatele znamená, že se mohou více věnovat důležitějším činnostem. Switche GS1200 jsou vybaveny grafickým webovým rozhraním pro nastavení celé sítě pouhými několika kliknutími. Díky chytrým funkcím, jako např. VLAN a QoS, lze síť rozdělit do menších skupin a prioritizovat šířku pásma za účelem vyšší bezpečnosti a plynulejšího výkonu.

Při absenci síťového provozu switche řady GS1200 automaticky přecházejí do úsporného režimu, čímž splňují požadavky na úsporu energie dle normy IEEE 802.3az. Společnost ZyXEL nabízí komplexní portfolio řízených, inteligentních řízených a webově spravovatelných síťových switchů.

ZyXEL GS1200

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.