Je čas na poslední zvýšení výkonu ZADARMO

Je čas na poslední zvýšení výkonu ZADARMO

  Zbývá posledních pár dnů do 29.7.2016 kdy je možné zadarmo přejít na aktuální Windows 10. Termín je finální a už se nebude prodlužovat. Přejít je možné ze starších Windows 7 a 8.1. Máte tak poslední možnost upgrade zadarmo na nejmodernější operační systém budoucnosti, který zvýší výkon vašeho zařízení a zásadně změní způsob využívání vaší IT techniky Využijte naší nabídky na bezproblémový přechod.  

Operační systém Windows 10 již běží na 300 milionech zařízeních kdy je systém využíván nejenom velkým počtem uživatelů (spotřebiteli ale i firmami), ale také na široké paletě různorodých zařízení.
A co Vám Windows 10 přinese ?

 

  1. Desítky jsou rychlejší
  2. Vaše zařízení bude díky desítkám v nejlepší formě
  3. Osobní asistentka Cortana
  4. Sjednocené prostředí pro desktopy, notebooky i mobilní zařízení
  5. Vyšší bezpečnost
  6.  Lepší a jednodušší ovládání celého zařízení
  7. Dotykové prostředí
  8.  Lepší a novější aplikace pomocí windows store
  9.  Déle trvající podpora a rozvoj
  10.  Upgrade je zdarma

 

Kromě končícího upgradu zadarmo se blíží také datum nového velkého update. Ten by měl přijít na konci července při příležitosti prvních narozenin Windows 10. Největší novinkou aktualizace má být integrace Linuxového Bashe do příkazové řádky a nové možnosti při ovládání dotykovým perem či vylepšení hlasové asistentky Cortany a snad se i dočkáme Cortany v češtině.

Pokud ještě Windows 10 neznáte, přijďte do našeho showroomu, kde Vám naši pracovníci Windows 10 ukážou a zodpoví Vám veškeré Vaše dotazy.

 

Každý zákazník, který příjde do 29.7. provést upgrade na Windows 10 nebo přeinstalovat Windows a řekne heslo “windows 10 zdarma” získá od nás jako bonus profylaktiku svého počítače ZDARMA.

Sledujte informace nejen o Windows 10 na našem Facebooku.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.