Bungalovy Sepetná

Bungalovy Sepetná

Dokončili jsme jeden z dalších internetových projektů u našeho významného klienta RC Sepetná. Věříme, že samostatné stránky bungalovy.sepetná.cz se budou líbit a přinesou klientovi další spokojené zákazníky.

Webové stránky Bungalovů na Sepetné v Beskydech byli vyrobeny do plně administrovatelného onepagedesignu zapadajícího do celkové nové koncepce marketingu RC Sepetná. Systém je plně administrovatelný díky redakčnímu systému CMS Joomla. Obsahuje i komponentu rezervačního systému napříč všemi středisky RC Sepetná. Pomyslnou třešničkou na dortu je propojení na další webové systémy jako je Galerie, online rezervace a novinky pro ulehčení pracovníkům při tvorbě obsahu tak, aby nemuseli dávat stejný obsah na více míst.

 

Líbí se Vám tyto nové stránky?

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.