Multifunkční extender Armor X1

Multifunkční extender Armor X1

Multifunkční zařízení Armor X1 disponuje technologií MU-MIMO a nabízí možnost volby mezi režimy přístupový bod, Wi-Fi extender nebo bezdrátový klient. Dosahuje rychlosti až 2100 Mbps, umožňuje streamování videí v rozlišení 4K/ultra HD a plynulé hraní her po stávající Wi-Fi síti standardu 802.11ac.

ZyXEL Armor X1

Společnost ZyXEL uvedla na trh dvoupásmový bezdrátový gigabitový přístupový bod/extender Armor X1 kompatibilní se standardem 802.11ac. Armor X1 je vybaven nejnovější dvoupásmovou bezdrátovou technologií MU-MIMO kompatibilní se standardem 802.11ac a dokonale odpovídá potřebám domácností s více připojenými zařízeními. Pro maximální Wi-Fi pokrytí v pásmu 2,4 GHz mají uživatelé k dispozici režim „Range“. Pokud je prioritou rychlost, stačí zvolit režim „Speed“, který zrychlí připojení v pásmu 5 GHz pro streamování videí a pro aplikace náročné na propustnost.

Díky technologii MU-MIMO dokáže Armor X1 simultánně odesílat a přijímat data do/z různých zařízení, čímž se zvyšuje rychlost připojení. Se čtyřmi porty pro gigabitový Ethernet Armor X1 nabízí optimální Wi-Fi i gigabitový Ethernet pro připojení různých kabelových nebo bezdrátových zařízení, jako např. chytré TV, notebooku, herních konzol nebo úložiště NAS.

Pro uživatele je připravena také aplikace ZyXEL ONE Connect sloužící ke konfiguraci síťových nastavení z routeru do připojených síťových zařízení a k jejich snadné správě. Díky průvodci eaZy123, který umožňuje přizpůsobit režim danému síťovému prostředí, mohou uživatelé vysokorychlostní síť začít používat okamžitě. Svým nenápadným designem navíc Armor X1 dokonale zapadne do každé domácnosti a nebude působit rušivě v knihovně, na pracovním stole vedle telefonu ani u nejmodernější ultra tenké televize.

„Co se domácích sítí týče, dnešní zákazník se spokojí jen s nejvyšší kvalitou, což dvojnásobně platí se stále rostoucím počtem připojených zařízení. Proto klíčovou roli hraje spolehlivé Wi-Fi připojení,“ poznamenává Martin Bratičák, Head of Channel CEE ve společnosti ZyXEL. „Svými přednostmi, mezi které patří rychlé streamování videí a plynulé hraní her v online prostředí, Armor X1 splňuje veškeré požadavky na domácí sítě. Uživatelé už nemusí řešit problém s připojením většího počtu zařízení ke stejné síti a podle svých potřeb si navíc mohou vybrat mezi maximálním Wi-Fi pokrytím nebo větší rychlostí připojení. Své sítě tak mohou spravovat bez obav z nespolehlivého připojení nebo komplikovaného nastavení.“

armor x1 schema

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.