Informace o aktualizaci páteřních prvků

Informace o aktualizaci páteřních prvků

Vážení klienti, v rámci zachování maximální dostupnosti naší sítě a sledování nových typů bezpečnostních hrozeb dojde v noci z pondělí na úterý (po 2 ráno CET) k bezpečnostní aktualizaci firmware na některých páteřních síťových prvcích. Tento bezpečnostní update nesnese odkladu, jelikož by hrozilo ohrožení sítě. Tento zásah se objede bez výpadku, přesto může docházet ke krátkým nedostupnostem v řádu maximálně desítek sekund při přepínání sítě mezi routery, což můžou některé monitorovací nástroje zachytit a diagnostikovat jako nedostupnost. Současně dojde k aktivaci propojení s dalším TIER 1 operátorem, se kterým jsme byli již několik měsíců popojeni pro otestování za účelem zkvalitnění mezinárodního provozu (zejména Severní Amerika). Tímto operátorem je Deutsche Telekom (T-mobile). Děkujeme za pochopení.

Vážení klienti,

v rámci zachování maximální dostupnosti naší sítě a sledování nových typů bezpečnostních hrozeb dojde v noci z pondělí na úterý (po 2 ráno CET) k bezpečnostní aktualizaci firmware na některých páteřních síťových prvcích. Tento bezpečnostní update nesnese odkladu, jelikož by hrozilo ohrožení sítě. Tento zásah se objede bez výpadku, přesto může docházet ke krátkým nedostupnostem v řádu maximálně desítek sekund při přepínání sítě mezi routery, což můžou některé monitorovací nástroje zachytit a diagnostikovat jako nedostupnost.

Současně dojde k aktivaci propojení s dalším TIER 1 operátorem, se kterým jsme byli již několik měsíců popojeni pro otestování za účelem zkvalitnění mezinárodního provozu (zejména Severní Amerika). Tímto operátorem je Deutsche Telekom (T-mobile).

Děkujeme za pochopení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.