Brilantně zlevněných 27 prohnutých palců

Brilantně zlevněných 27 prohnutých palců

27” krasavec S27E510C od Samsungu s optimálně prohnutým displejem si vás získá živým obrazem, jasnými barvami i možnosti rychlé úpravy nastavení.

Samsung S27E510C

S27E510CDosáhněte nových výšin zábavy, pohodlí a podmanivosti.

Optimální prohnutí zajišťující pohodlné sledování na 23,5 palcové obrazovce přináší širší zorné pole, které neunavuje oči. Odborníci zjistili, že lidé vnímají křivky jako vizuálně pohodlnější než ostré čáry a úhly. Jednoduše řečeno, sledování křivek objektu spouští v mozku pocit úlevy.

Živější než běžné monitory, poskytuje opravdu brilantní snímky s hlubší černou, čistší bílou, úžasně jasnými barvami a menším únikem světla. S27E510C přináší 178stupňový široký úhel pohledu v horizontální i vertikální rovině pro nejlepší zážitek ze sledování z libovolného úhlu.

Díky svislému poli tekutých krystalů zaručuje prohnutý displej od společnosti Samsung v porovnání s IPS panely rovnoměrnější rozložení černé napříč celou obrazovkou s minimálními úniky světla.

Okamžitě upravte nastavení monitoru pro optimalizované hraní her na obrazovce. Herní režim upravuje tmavost obrazu, takže uvidíte každou akci v živějších barvách. Sledujte i ty nejrychlejší pohyby na obrazovce jasně a hladce bez rozmazání, třepání a přechodů.

Na rozdíl od ostatních barev vyzařovaných obrazovkou, vlnová délka modrého světla více stimuluje sítnici a způsobuje tak únavu očí. Režim Eye Saver optimalizuje pohodlí při sledování prostřednictvím inteligentního snižování vyzařování modrého světla dotykem na tlačítko. Technologie Flicker Free snižuje blikání obrazovky pro pohodlnější zážitek ze sledování.

Díky promyšlenému provedení a návrhu je model SE510C mnohem víc než jen úžasně vypadající monitor. Má lesklé černé tělo dokonale rámované tenkým rámečkem a zvýšené stojanem ve tvaru „T“. Byl pečlivě navržen se zaměřením na potěšující sledování obsahu. Díky podpoře držáku VESA 100 × 100 jej můžete snadno namontovat na libovolnou stěnu. Snadno a hladce naklánějte obrazovku 20° dopředu a 2° dozadu pro pohodlné sledování.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.