Tichý a chladný TravelMate B116

Tichý a chladný TravelMate B116

Notebook řady TravelMate B1 se vyznačuje jedinečným designem FlowCurve, díky kterému ho v řadě tradičních notebooků nepřehlédnete. Díky tenkému a lehkému provedení ani nebudete vědět, že ho máte s sebou v tašce.

TravelMate B116

Vše, co potřebujete k práci.

Velký a precizní touchpad je optimalizovaný pro přesné a citlivé ovládání, které umožňuje používat podobně plynulá gesta jako na dotykové obrazovce. Skvělý vzhled těchto notebooků podtrhuje broušená úprava svrchní hliníkové vrstvy. Spolu s vynikajícím procesorem a obrovským úložištěm vám pomůže zůstat produktivní, ať jste kdekoliv. Nepotřebuje chladicí větráček, takže běží tiše a chladně.

Webová kamera s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) a rozlišením HD zajišťuje jasný obraz, který je viditelný i proti přímému slunci. Plnohodnotná klávesnice, všechny potřebné porty včetně Gigabit LAN a plné softwarové vybavení systému Windows 8.1, vám umožní naplno pracovat, ať jste kdekoliv. Optimalizované reproduktory poskytují kvalitu zvuku, kterou byste očekávali až u větších notebooků.

Technologie Acer BluelightShield minimalizuje únavu očí způsobenou dlouhým sledováním obrazovky tím, že filtruje modré světlo. Technologie Acer ComfyView navíc redukuje odlesky okolí, což je obzvlášť praktické při práci venku a vy tak skvěle a pohodlně vidíte, co je na obrazovce, ať jste kdekoliv.

Výsledky vaší práce jsou zabezpečené několika vrstvami bezpečnostní aplikace Acer ProShield. Aplikace Acer Office Manager posiluje míru zabezpečení ve vaší školní nebo firemní síti. Aplikace Contact Pickup umožňuje během jediné sekundy snadným způsobem sdílet kontakty v telefonním seznamu chytrého telefonu. Notebook nabízí také možnost rychlejšího přihlášení pomocí funkce rozpoznání obličeje Face Login.

Acer TravelMate B1162

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.